Az igazi Kréta – Éld át te is

Szeretnél egy napra a krétaiak bőrébe bújni? Átvennéd a nyugodt, ugyanakkor dolgos hétköznapjaik ritmusát? Bekukkantanál a görög kulisszák mögé? Hogyan zajlik az élet ott, ahol nem a turizmusra esik az első számú fókusz?

Tapasztald meg saját bőrödön, milyen a krétai vendégszeretet és tölts egy napot igazi krétai emberek társaságában.

Kréta sajtkészítés

Segíts te is sajtot készíteni

Ezen a napon, a programhoz csatlakozásod után nem lesz megállás.

  • Úgy fogsz enni, mint a krétaiak,
  • találkozni fogsz igazi pásztorokkal,
  • birkákkal barátkozhatsz, de még az is lehet, hogy besegíthetsz a megnyírásukba, ha pedig ennek éppen nincs szezonja, a kecskék fejését szinte biztos, hogy élvezni fogod,
  • élesben láthatod a sajtkészítés menetét és, ha mindez nem lenne elég
  • a krétai hegyek friss levegőjével töltekezhetsz egész nap.
Kréta kecske

Talán még kecskét is fejhetsz 🙂

Kréta nyárson sütés

Azt is láthatod, hogy készül az ebéd

Ha pedig még nem teltél el eléggé az élményekkel, egy margarites-i kerámiaüzemben hódolhatsz a kézműves mesterségnek, te magad is elkészítheted a műalkotásod, és megnézheted, hogyan készültek a mesterművek, amikor a modern technológiáról még csak nem is álmodtak krétai őseink.

Kréta taverna

Éhen biztosan nem maradsz. 🙂

Mely napokon indul “az igazi kréta” kirándulás?

Szerda (Várható indulás és visszaérkezés: 09:00-16:00)

Milyen nyelven indul “az igazi kréta” kirándulás?

Angol – Német (Magyar nyelvű kíséretre minimális magyar vendéglétszám esetén van lehetőség. Garantált magyar nyelvű kirándulásért foglald a programot privát kirándulásként.)

Honnan indul “az igazi kréta” kirándulás?

Rethymno és környékéről

Mennyibe kerül “az igazi kréta” kirándulás?

55 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, csoportkísérőt, egy igazi görög étkezést, és sok kóstolást, valamint transzfert a szálláshelyedről és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

Kényelmes cipő, kalap/baseball sapka, naptej, útravaló elemózsia (de a kirándulás is tartalmaz étkezést)

Nézd, ha szeretsz nyaralásod alatt valami egyedit tapasztalni és a tömegprogramokon kívül Kréta másik arcát is megismernéd, akkor ez a program garantáltan kedvedre lesz.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Az igazi Krétával ezen a programon találkozhatsz.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.