Hajókirándulás Kréta

Ugye nem akarsz anélkül hazatérni Krétáról, hogy ne szelted volna a Földközi-tenger habjait, hogy ne fedeztél volna fel autóval elérhetetlen, eldugott öblöket, vagy ne láttad volna a csipkés krétai partot egy olyan szögből, ami garantáltan mélyen az emlékeidbe vésődik.

Pattanj fel Kréta legelső, ikonikus katamaránjára, amitől már önmagában is hevesebben ver majd a szíved, vitorlát bontva pedig elképzelhető, hogy a könnyeidet sem tudod visszatartani. Lesd meg most, mit tartogat számodra az a krétai hajókirándulás, amit biztosan kár lenne kihagynod.

Katamarán Hajókirándulás Kréta – Hová mész, mit látsz és mit csinálsz pontosan?

 • Baliról* vágsz neki a programnak, ami Rethymnóból 30, Heraklionból 50 perc alatt megközelíthető autóval. (Még tömegközlekedéssel is.)
 • Másfél órás ringatózás után a csak hajóval elérhető Spilies nevű strand mellett horgonyzol le és szinte kiugrasz a bőrödből, hogy a kristálytiszta vízben, mindenféle tömeg nélkül úszkálhatsz
 • Egy 15-20 perces kalandra egy kisebb csónakba pattansz, és hagyod, hogy kapitányod, Lefteris, a közeli tengeri barlangok mélyének titkos rejtekébe kalauzoljon
 • Visszatérve katamaránodhoz élvezed, amint “görög vendéglátód” ouzóval, sörrel, borral és alkoholmentes frissítővel, na meg egy nagy adag jó kedvvel turbózza hangulatod
 • Rövid vitorlázás után a történelmi halászfalu, Panormo partjainál kötsz ki és egy tengerparti kilátású tavernában habzsolod a krétai meze színe-javát. (Vigyázat! Rakiveszély!)
 • Visszautadon, közeledve Bali kikötőjéhez újra a hajóról csobbanhatsz és ha igazán mázlista vagy, még a delfinek ugrándozását is meglesheted. (A delfinlesre nincs garancia.)

*A program foglaltságtól függően Panormoból is indulhat, mely esetben a megállók változhatnak, az ebédre pedig Balin kerül sor.

Katamarán Kréta

Kréta legelső katamaránja, amin még élvezetesebb a napozás, mint a tengerparton.

Katamarán kirándulás

Válassz privát vagy szervezett hajókirándulást és nézd meg az autóval elérhetetlen partokat

Mikor indulsz és meddig tart a hajókirándulás?

Várható indulás és visszaérkezés Bali kiindulási pont esetén: 09:20-17:30
Várható indulás és visszaérkezés Panormo kiindulási pont esetén: 09:00-17:00

Milyen alternatív hajókirándulás lehetséges a katamaránnal Krétán?

 1. Egész napos privát hajókirándulás (fenti program), amikor is Tiéd az egész hajó és a kapitánya, kizárólag családoddal, barátaiddal együtt élvezheted a hullámokat.
 2. Egész napos szervezett hajókirándulás (fenti program), vagyis amikor rajtatok kívül más turisták is tartózkodnak a hajón.
 3. Naplemente túra, 3 órás privát hajókirándulás, amely szintén tartalmazza az italokat és gyümölcsöt a hajón, de más étkezést nem, a hajó és kapitánya pedig csak a tiéd a kirándulás idejére.
 4. Naplemente túra, 3 órás szervezett hajókirándulás, amely szintén tartalmazza az italokat és gyümölcsöt a hajón, de más étkezést nem. A hajón és kapitányán másokkal kell osztoznod.
Kréta hajókirándulás barlangok

A kis csónakba átszállva titkos vízi barlangokat fedezhetsz fel

Mennyibe kerülnek a hajókirándulások?

 • Egész napos privát kirándulás: 850 € 10 főig és 1,000 € 11-15 fő között
 • Egész napos szervezett kirándulás: 85 € / fő (0-3 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 50 % kedvezmény)

A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, víz, gyümölcs, frissítők: üdítő, sör, ouzó, bor, igazi görög meze ebéd, snorkelling felszerelés használata.

 • 3 órás privát naplemente túra: 400 € 8 főig és 450 – 500 € 9-15 fő között
 • 3 órás szervezett naplemente túra: 35 € / fő (0-3 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig 50 % kedvezmény)

A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, víz, gyümölcs, frissítők: üdítő, sör, ouzó, bor, snorkelling felszerelés használata.

Az árak nem tartalmazzák a transzfert. A szervezett kirándulások csak a minimális létszám, 6 felnőtt esetén indulnak.

Görög ebéd a hajókirándulás alatt

Egy görög ebédben is részed lehet, ha egész napos kirándulást választasz

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet.

Figyelj, ha pezseg a véred, ha arra gondolsz, hogy hajó nélkül megközelíthetetlen partokat látsz, hogy együtt ouzózol, vagy rakizol egy igazi görög kapitánnyal és, hogy Kréta legelső katamaránján élvezed a Krétai-tenger hullámait, akkor ezt a kirándulást neked is ki kell próbálnod. 

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Krétát a tenger felől is látnod kell.

Programszervező és szolgáltató: The Skippers Catamaran Cruise & Boat Rental Bali
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.