Kréta – Utazás Krétára

Kréta, Görögország legdélebbi és egyben legnagyobb szigete, ahol az év 365 napjából 300-on napsütés kényezteti az utazót és 260 km-es kiterjedésének köszönhetően a természet, a történelem, a gasztronómia, és a kultúra olyan sokszínűséget sorakoztat fel, ami a sokadik látogatásunk után is képes újat mutatni.

Hogyan született az európai civilizáció több mint 2000 éve? Milyen lehet végig túrázni Európa leghosszabb szurdokvölgyét? Hogyan festenek azok a strandok és lagúnák a valóságban, melyeket a világ legszebbjei között tartanak számon és a képeslapokról csábítóan köszönnek vissza rád?

Hol máshol, ha nem Krétán kaphatnál mindezekre választ kedves nyaraló?

Mindegy, hogy a strandok szerelmesei vagyunk, mítoszokat és legendákat kutatunk, a túra bakancsunkba bújva élvezzük a nyaralást, vagy egyszerűen a krétai konyha specialitásaival ismerkednénk, Krétán garantáltan akad kedvünkre való időtöltés.

De, hogy pontosan hol, mit, hogyan érdemes megtekinteni? Mire érdemes figyelni az utazásod megtervezésekor? Egyáltalán merre érdemes indulni? Milyen kirándulások közül lehet válogatni?

Válogass az alábbi menüpontok közül és találd meg a válaszokat kérdéseidre most. 

kirándulások krétán programok krétán

Kréta – Hasznos tudnivalók utazástervezéshez

Az első utam megtervezése Krétára igazán fejtörősre sikeredett. Még csak arról sem volt elképzelésem, hol kellene megszállnom. Napokat böngésztem az internetet, mire nagyjából összeállt a kép és még így is sorakozott jó néhány kérdőjel a fejemben, amit illett tisztáznom mielőtt útnak indulok.

Kréta utazás krétára

Kirándulások Krétán – Programok Krétán

Ugye te sem a szállásod medencéjéből akarod megismerni Krétát és helyette inkább mártóznál a karibi lagúnákhoz hasonlatos strandokon, ropnád a sirtakit, kortyolnád a rakit és feta sajtos mámorban szippantanád magadba a libabőrös mítoszok rejtélyeit?

Kréta privát kirándulás

Transzfer Kréta

Lehet, hogy nem találtad meg a programok között, ami tényleg érdekel? Lennének más ötleteid, hogy mit nézz meg Krétán? Vagy egyszerűen szeretnél egy kirándulást kizárólag családod, barátaid, ismerőseid körében eltölteni anélkül, hogy autót bérelsz? Netán a reptérről kellene valahogy eljutnod a szállásod környékére? Helyezd magad kényelembe a privát járműveink egyikében és hagyd, hogy saját sofőröd … Bővebben: Transzfer Kréta

autoberles-rethymno

Autóbérlés Krétán

Saját magad fedeznéd fel Kréta látnivalóit? Kényelmesebbnek érzed kocsiba pattanni és körbejárni azokat a helyeket, amiket már otthon bejelöltél a térképen? Esetleg el tudod magad képzelni, ahogy az olíva földek között szeled a kilométereket, és magad döntesz, hol akarsz megállni? Egy autóbérlés Krétán neked is könnyebbé teszi a nyaralást.

Ajánlók – Kréta

Mit egyél és hol egyél? Merre menj és mit csinálj? Hol vannak Kréta rejtett kincsei, amiket neked is fel kell fedezned. Itt gyűjtöm össze azokat a tippeket, amiktől igazán kár lenne megfosztanod magad, ha Krétára tervezed nyaralásod. Nézz szét az ajánlóban és gazdagodj helyiként válogatott ötleteimmel.

Reptéri transzfer Kréta

Reptéri transzfer Kréta

Hogyan juss el a reptérről a szállásodig Krétán? Mi a legkényelmesebb megoldás a családodnak? Hogyan ne kezdődjön és végződjön stresszel a krétai nyaralás?