Autóbérlés Krétán – Motor/Quadbérlés Krétán

Saját magad fedeznéd fel Kréta látnivalóit? Kényelmesebbnek érzed kocsiba pattanni és körbejárni azokat a helyeket, amiket már otthon bejelöltél a térképen? Esetleg el tudod magad képzelni, ahogy az olíva földek között motorral szeled a kilométereket, vagy quados kalandokat keresel?

2022. július-augusztusra a bérelhető járművek elfogytak.
az autók foglaltsága szeptember-októberre is fénysebességgel nő és ezzel együtt gyakran az árak is változnak.
Kérj ajánlatot és foglalj mielőbb.

Na, de hol bérelj járművet, melyik kölcsönzőben bízhatsz? Hol kapsz jó szolgáltatást megfizethető áron? Fogós kérdések, melyekre még hosszas internetböngészés után is nehéz lesz választ kapnod.

Azonban akár autóbérlésen, akár motor-, vagy quad bérlésen töröd a fejed Kréta szigetén, biztosíthatlak, most jó helyen jársz.

Több hónapos fejtörés, és több kölcsönző elemzése után megtaláltam a számomra is befutó partnert, akik mellett éppen elég érv szól, hogy te is őket válaszd, ha autókölcsönzésre, esetleg motor-, vagy quad bérlésre kerül a sor Krétai nyaralásodkor.

Kréta autóbérlés

Szép, új, rendszeresen karbantartott autók. Így a krétai kirándulás is gördülékenyebben megy 🙂

Autóbérlés Rethymnoban és Krétán, motorbérlés és quad bérlés Rethymnoban

Nézzük, mit tud ez a kölcsönző, amiért nem fogsz csalódni bennük:

 • Kezdjük az alapokkal: évről évre vásárolnak autókat, cserélik a régieket újabbakra, így nem kell attól tartanod, hogy egy lepukkant járművel kell végig gurolnod Kréta lejtőin, imádkozva, hogy kibírja hazáig.
 • Fizethetsz készpénzzel is és egy centet sem fognak zárolni a kártyádról, valamint egy centet sem kérnek kaucióként tőled, hiszen biztosításuk 0 % önerővel értendő, ami azt jelenti, hogy a szerződési feltételeik mellett, a jármű sérülése esetén sem kell fizetned.
 • A legkisebb autóktól a legnagyobbakig, jeep, automata váltós, cabrio, minibus, tulajdonképpen bármit megtalálsz kínálatukban.
 • Jó kapcsolatunknak köszönhetően, rajtam keresztül magyar nyelvű asszisztenciát is kapsz a bérlés mellé, vagyis nem kell izgulnod, ha útközben technikai probléma adódik. Csak felhívsz engem/küldesz egy üzenetet, én pedig küldöm a felmentő sereget.
 • Bizony, az autóval elmehetsz Balos-ra, de tartsd észben, a 8 km aszfalt nélküli útra a biztosítás nem terjed ki, ami minden kölcsönzőre igaz. (de ha óvatosan vezetsz, valószínűleg a kocsinak sem fog semmi baja esni.)

Továbbá ezekért jársz jól, ha őket választod krétai autóbérlésednél, motor-, quad bérlésednél:

 • Korlátlan kilométert tehetsz meg a járművel
 • Ingyenes térképet kapsz
 • 24 órás asszisztencia áll a rendelkezésedre (rajtam keresztül akár magyar nyelven is)
 • A jármű meghibásodása, vagy baleset esetén (a szerződésben meghatározott feltételek mellett) másik járművel folytathatod utad.

Fontos szerződési feltételek és tudnivalók, csak, hogy ne érjenek váratlan meglepetések:

 • A szállásnál történő felvétel és leadás minimum 2 naptól lehetséges Rethymno területén, illetve reptéri felvétel és leadás esetén a sziget bármelyik területéről bérelhetsz autót, minimum 7 naptól.
 • Teljes körű biztosítás 1.000.000 €-ig, 0 % önerő (Kiterjed a 3. fél által okozott kárra, az utasok személyi sérülésére, a 3. félnek okozott kárra, a sofőr személyi sérülésére (csak autónál), lopásra (ha megvan a kulcs), tükör, kerék, gumiabroncs, stb. kárra (aszfalt út használata esetén))
 • A megadott feltételek mellett nem kell letétet fizetned és a bankkártyádat sem zárolják.
 • 21 év alatti vezető esetén járműtől függően 300 €-tól 500 €-ig terjed az önerő.
 • A biztosítás nem fedezi a károkat, amennyiben a vezető alkohol/drog befolyásolása alatt áll.
 • Közlekedési szabályok megszegéséből, áthágásából okozó büntetésekért a sofőr felel.
 • Az üzemanyag nem képezi az ár részét. A járművet ugyanazzal az üzemanyag mennyiséggel kell visszaszolgáltatni, amivel a bérlő megkapja.
 • Quad és 50 cc motor nem használható főúton. Ellenkező esetben a büntetés 800 €.
 • A járművek bérlése az érvényes jogosítványhoz kötött.
2022. július-augusztusra a bérelhető járművek elfogytak.
az autók foglaltsága szeptember-októberre is fénysebességgel nő és ezzel együtt gyakran az árak is változnak.
Kérj ajánlatot és foglalj mielőbb.

Nézd, nem egyszerű a választás, tudom. Mindig lesz olcsóbb, de nem biztos, hogy mindig lesz jobb. Ha pedig az ár-érték arány számodra is a legfontosabb, akkor nálunk te sem lőhetsz mellé. 

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Igyekezz, ha a legjobb járművekről te sem akarsz lemaradni.

A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.