Búvárkodás Kréta – Sznorkelezés Kréta

Mit rejt a Líbiai-tenger? Mennyire színes világ lakozik a krétai partok mélységében? Milyen lehet részévé válni a legélőbb akváriumnak, amit csak valaha láttál? Szemkápráztató vízalatti élmény, hogy testközelből szemléld Kréta tengeri élővilágát.

Csodáld a szivárványszínű halak, tengeri csillagok, kagylók és vízalatti növények kavalkádját. Merülj akár tapasztalat nélkül is a tenger mélyére és élvezd, hogy saját búvároktatód segíti tengeralatti első lépéseid.

Búvárkodj Krétán életedben először, vagy szerezz vízalatti élményeket akár már sokadjára is a legnagyobb görög szigeten .

Amikor nagyon örülsz életed első búvárkodásának 🙂

búvárkodás krétán magyar nyelvű oktatással

Irány Dél-Kréta egyik legszebb öble, ahol a kristálytiszta vízben egy elképesztő világ lakozik, aminek néhány órára most te is részese leszel.

Búvárkodás program: Lássuk, hogyan is fog kinézni ez a napod

  • A reggeli órákban (9:30 körül) a Pirates Fjord-hoz érkezel. (Rethymno és környékéről transzfer biztosított).
  • Megkapod a méretednek megfelelő búvárfelszerelést.
  • Egy kis magyar/angol nyelvű oktatás keretében megismered a búvárfelszerelés részeit, felkészítenek a víz alatt előforduló helyzetekre és, hogy azokra, hogyan kell reagálnod, valamint oktatód még azt is elmondja, milyen tengeri élővilág vár lent rád, milyen halakkal, tengeri élőlényekkel ismerkedhetsz majd a víz alatt.
  • Az oktatás után a sekély öbölben saját, dedikált oktatóddal gyakorlod be a tanultakat, majd amikor már elég jól mennek a gyakorlatok, együtt rugaszkodtok neki a mélységnek.
  • Kb. 8 méter mélyre merültök és együtt szemlélitek végig a Líbiai-tenger gazdag élővilágát, a színes halakat, kagylókat, akár teknősöket is, és, hogy az élmény garantált legyen még egy elsüllyedt hajó és egy elsüllyedt autó maradványait is meglesheted a tenger alatt.

A tenger alja csodákat rejt

Kell-e előzetes tapasztalat a búvárkodáshoz?

Nem szükséges

Mikor indul és mennyi időt vesz igénybe a búvárkodás?

Az oktatás és búvárkodás minden nap kb. reggel 10:00-15:00 óráig tart. (Amikor nem merülsz, a sznorkel felszereléssel ingyen gyakorolhatsz.)

Hol merülsz?

Kalypso Beach, Pirates Fjord, Dél-Kréta

Kréta kalóz strand

A kalózok strandja Krétán (Pirates Fjord, Kalypso)

Egy saját oktató, aki végig ott van melletted

Hány éves kortól ajánlott a program?

  • A programon már 10 éves kortól részt lehet venni.
  • 8-10 éves kor között a gyerekek az úgynevezett “Bubblemaker” program keretén belül ismerkedhetnek a búvárkodással.

Mennyibe kerül a búvárkodás?

  • Búvárkodás 10 éves kortól: 109 € / fő
  • Bubblemaker 8 éves kortól: 99 € / gyermek

A fenti árak tartalmazzák: búvárfelszerelés, oktatás magyar nyelven, saját oktató (mindenki külön oktatóval merül), víz, transzfer Rethymno és környékéről

Az árak nem tartalmazzák a transzfert, ha nem Rethymno és környékéről érkezel, ételt, üdítőt és a vízalatti csodafotókat, amiket extra felárért kérhetsz.

Búvárkodás, akár előzetes tapasztalat nélkül is Krétán

A fentebb említett kezdő búvárkodáson kívül vezetett sznorkeling túrára, és tapasztalt búvároknak egyéb merülési opciókra is van lehetősége. (Érdeklődj róluk lentebb.)

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést.

Figyelj! Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy Kréta tengeri élővilágába is betekinthetett. Ez az élmény garantáltan toplistás lesz krétai emlékeid között. Próbáld ki, merülj a Líbia-tenger mélyére és fedezd fel azt a világot, amit másként csak a filmekből ismernél.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Legyen tiéd egy újabb igazi krétai kaland.

Programszervező és szolgáltató: Kalypso Diving Center
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.