Segítség saját szervezésű utazáshoz

Hová utazhatsz kedvezően? Melyik fapados légitársaságnál, milyen poggyászmérettel számolj? Hol foglalj szállást? Milyen transzferrel jutsz a repülőtérről a városba? Hol vannak a diétabarát éttermek?Ha egy saját szervezésű utazás a célod, és mellette még az egészséged is fontos, ezek a kérdések biztos benned is felmerülnek.

Ha neked is szükséged van segítségre, hogy saját magad tudd megszervezni nyaralásod, itt választ kapsz a legfontosabbakra.
Végre nem kell órákon át keresgélned az interneten és több időd jut majd a csomagolásra, látnivalókról való tájékozódásra.

Az alábbi leírások támpontként szolgálnak minden utazónak, aki kedvezően, egyszerűen, egészségét szem előtt tartva, saját magának szeretné megszervezni utazását.

Kattints a lenti linkekre még több információért.

Diétabarát éttermi kártya - Travel Kollázs

Diétabarát éttermi kártya

Iratkozz fel hírlevelemre, marketing megkereséseimre és ajándékba kapod a Diétabarát éttermi kártyát Végre egy segítség ételallergiásoknak, cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek, ételintoleranciában szenvedőknek Nem akarsz magyarázkodni az étteremben, mit, miért nem ehetsz? Szükséged van egy kis segítségre, hogy gyorsan a felszolgáló, vagy szakács tudtára add, milyen alapanyagokat kell elkerülnöd? A diétabarát éttermi kártyán magyar és angol nyelven is … Bővebben: Diétabarát éttermi kártya

Mit pakolj a kézipoggyászba

Mit pakolj a kézipoggyászba? Mit pakolj a feladott poggyászba?

Iratkozz fel hírlevelemre, marketing megkereséseimre és ajándékba kapod a poggyász csekklistát Nem tudod, mit pakolj a kézipoggyászba, és mit a feladott poggyászba? Utazni készülsz és zsong a fejed az információktól? Bizonytalan vagy, hogy minden a megfelelő helyre került-e? A nyomtatható poggyász csekklista segítségével bármilyen repülős utazásnál ellenőrizheted poggyászod tartalmát. Add meg neved és e-mail címed, … Bővebben: Mit pakolj a kézipoggyászba? Mit pakolj a feladott poggyászba?

Diétabarát étterem kereső

Reform vendéglátóhely, hotel, diétabarát étterem kereső

Utazni készülsz és fogalmad sincs, hol találsz speciális étkezésednek, diétádnak megfelelő éttermet? Keresed a közeledben lévő legjobb cukormentes cukrászdát, gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, paleo, vagy más speciális diétához alkalmazkodó vendéglátóhelyet? Szükséged van egy hotelre, ahol nem néznek ufónak, csak mert máshogy étkezel, mint a többség? Ha inzulinrezisztens, cukorbeteg, gluténérzékeny, tejérzékeny vagy, netán egy vegán étteremre van … Bővebben: Reform vendéglátóhely, hotel, diétabarát étterem kereső