Reptéri transzfer Kréta

Hogyan juss el a reptérről a szállásodig Krétán? Mi a legkényelmesebb megoldás a családodnak? Hogyan ne kezdődjön és végződjön stresszel a krétai nyaralás? Ha nem bérelsz autót ezek a kérdések veled is szembe jöhetnek és miközben kutatod a választ, addig a lentiekben elárulom, mi szól a privát transzfer mellett, ha Krétán el akarsz jutni „A”-ból a „B”-be.

Kréta transzfer

Privát transzferrel akár egy szép fotóért is megállhatsz útközben

7+1 ok, amiért a privát reptéri transzfer Krétán tényleg megéri

1.A privát transzfer hozzád alkalmazkodik:

Nem kell futnod a busz után, nem kell várnod más utasokra, és nem kell feleslegesen megállnod és időznöd olyan szállodáknál, ahol soha nem fogsz megszállni a nyaralásod alatt.

2.A privát transzferrel időt takarítasz meg:

A fentiek miatt órákat spórolsz meg a nyaralásodból és hidd el, egy hosszú utazás után tényleg nem szeretnél még egy fél napot a helyi járaton zötykölődni.

Idővesztegetés helyett szép partokat fedezhetsz fel

3.Nem tévedsz el:

Ha még nem ismered Krétát és a krétai tömegközlekedés sem a legjobb barátod, akkor fennáll a veszélye, hogy nem várt helyeken kötsz ki, ami akár szórakoztató is lehetne, de valószínűleg nem a csomagjaiddal. Egy privát transzferrel szerencsére ilyen veszély nem fenyeget.

Most akkor merre tovább?

4.Háztól házig:

A privát transzfered a hotelednél vesz fel és tesz le, vagyis nem kell további hosszú perceken át a buszmegállóig rángatnod a bőröndödet.

5.Nincsenek váratlan kiadások:

Előre megegyezel és lefoglalsz egy árat, így nem kell stresszelned a további váratlanul felmerülő költségek miatt.

Rethymno partjaihoz is elvisz a transzfered

6.Nincs előre fizetés:

Akkor fizetsz, amikor megérkezel a megbeszélt úticélra, így nem áll fenn a veszélye, hogy az előre kifizetett transzfer végül mégsem érkezik meg érted a reptérre/szállodához.

A neveddel várnak a reptéren

7.Biztonságos:

Nem kell aggódnod, hogy rossz buszra szállsz és attól sem kell tartanod, hogy a sofőröd egy őrült, mert siet. A profi vezető a neveddel vár a reptéren és biztonságosan juttat el a megbeszélt szállásig.

Ilyen utazástól itt nem kell tartanod

+1.A privát transzfer gyermek-, és megállóbarát:

Ha gyermekkel utazol, vagy te vagy az, akinek mindig meg kell állnia egy egészségügyi szünetet tartani, akkor te igazán tudod, mit jelent a rugalmasság. Privát transzferrel sokkal könnyebb egy rövid szünetet beiktatni, ha neked, vagy gyermekeidnek sürgős elintéznivalója akad a mellékhelyiségnél.

Szolgáltatásmegjelenítés*

Privát transzfer lehetőségek, melyek közül választhatsz ezen az oldalon:

Privát transzfer árak:

Az árak tájékoztató jellegűek és függnek a szállás elhelyezkedésétől, az egyéni igényektől. Pontos ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével kérhetsz akár több, mint 8 fő esetén is.

Heraklion és Chania reptérről/kikötőből Rethymno régióba és fordítva
  • 1-2 főig: 95 € / út ártól
  • 3-4 főig: 100 € / út ártól
  • 5-8 főig: 130 € / út ártól
Chania reptérről/kikötőből Heraklion régióba (Kelet-Kréta) és fordítva
  • 1-4 főig: 150 € / út ártól
  • 5-8 főig: 180 € / út ártól
Chania reptérről/kikötőből Chania régióba (Nyugat-Kréta) és fordítva
  • 1-4 főig: 45 € / út ártól
  • 5-8 főig: 90 € / út ártól
Heraklion reptérről/kikötőből Heraklion régióba (Kelet-Kréta) és fordítva
  • 1-4 főig: 30 € / út ártól
  • 5-8 főig: 60 € / út ártól

8 fő feletti létszám esetén is van lehetőség transzferre. Az árak ajánlatkérés után kerülnek meghatározásra.


A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.