Kapcsolat

Kérdésed van  krétai utazásod megszervezésével kapcsolatban?

Írd meg a lenti űrlapon, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén, pontosan mivel tudom megkönnyíteni krétai nyaralásod és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!

Elérhetőségeim:

Email: travelkollazs@gmail.com
Mobil/Whatsapp/Viber: +30 698 7707874
Youtube
Facebook
Instagram

(Az űrlap kitöltésével és elküldésével, valamint egyéb felületen létrehozott kapcsolatfelvétellel hozzájárulsz, hogy a Travel Kollázs blog, az Adatkezelési-, és adatvédelmi tájékoztatóban leírtak szerint, válaszoljon feltett kérdéseidre és információt nyújtson számodra, valamint ebből a célból megőrizze adataid.)

A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.