Elafonisi – Kréta

Mit szólnál, ha megmártózhatnál a világ topjai között is számon tartott nyugat-krétai strandon? Na és, ha tényleg rózsaszín homokban süttethetnéd magad aranybarnára, míg a lágy szellő karibi hangulatba varázsol?

Hidd el, ezért neked is megéri reggel felébredned. Találkozó a szálláshelyednél, vagy annak közelében, majd irány a kb. 3 órás (Rethymno esetén) útra lévő Elafonisi, ami maga a paradicsom. Az úton lesz időd pihenni, élvezni Kréta változatos tájait, hallgatni az izgalmas sztorikat idegenvezetődtől és egy rövid pihenőt is beiktathatsz majd, csak, hogy még inkább elájulj az alföldieknek szokatlan látványtól.

Elafonisi Kréta Program

Mesebeli homokos partok várnak Elafonisin

Elafonisi-re érkezve tiéd az egész nap. Bejárhatod a lagúnát, átsétálhatsz a természetvédelmi területté nyilvánított Elafonisi-szigetre, felmászhatsz egy kis templomhoz, szemügyre veheted a sivatagra emlékeztető homokdűnéket, vagy csak egyszerűen élvezheted, hogy a paradicsomba cseppentél.

Ez nem az a kirándulás, ahol egész nap a nyakadon lóg a csoport. Ez az a kirándulás, ami a legegyszerűbb módon juttat el A-ból, B-be és éppen annyi extra érdekességet biztosít számodra, amire szükséged van, hogy aztán saját tempódban élvezd a napod további részét.

Elafonisi kirándulás

Élvezd te is a sétát a lagúnában

MELY NAPOKON INDUL Az Elafonisi kirándulás?

Hétfő – Csütörtök – Szombat (Várható indulás és visszaérkezés: 08:00-18:30)

MILYEN NYELVEN INDUL Az Elafonisi kirándulás?

Angol (Magyar nyelven várhatóan heti egy nap, hétfőn)

HONNAN INDUL Az Elafonisi kirándulás?

Rethymno és környékéről, illetve Chania és környékén főút melletti felszállás lehetséges

MENNYIBE KERÜL Az Elafonisi kirándulás?

35 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, csoportkísérőt a buszon, valamint a transzfert a szálláshelyedről és vissza)

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruha, sportcipő, kalap/baseball sapka, naptej, útravaló elemózsia (korlátozottan, a lagúna bejáratánál van lehetőség étel, ital vásárlásra)

Kevés utazó hagyja ki ezt a kirándulást, ha Krétára érkezik, és ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy valaki eljusson Elafonisire. Szerintem, neked sem érdemes lemondanod róla, ha csak nem irtózol az elképesztő természeti szépségektől. 

Biztosítsd a helyed még most. Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Elafonisit neked is látnod kell.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.