Elafonisi – Kréta

Mit szólnál, ha megmártózhatnál a világ topjai között is számon tartott nyugat-krétai strandon? Na és, ha tényleg rózsaszín homokban süttethetnéd magad aranybarnára, míg a lágy szellő karibi hangulatba varázsol? Elafonisi téged is vár.

Hidd el, ezért neked is megéri reggel felébredned. Találkozó a szálláshelyed közelében, majd irány a kb. 3 órás (Rethymno esetén) útra lévő Elafonisi, ami maga a paradicsom. Az úton lesz időd pihenni, élvezni Kréta változatos tájait, hallgatni az izgalmas sztorikat idegenvezetődtől és egy rövid pihenőt is beiktathatsz majd, csak, hogy még inkább elájulj az alföldieknek szokatlan látványtól.

Elafonisi Kréta Program

Mesebeli homokos partok várnak Elafonisin

Elafonisi-re érkezve tiéd az egész nap. Bejárhatod a lagúnát, átsétálhatsz a természetvédelmi területté nyilvánított Elafonisi-szigetre, felmászhatsz egy kis templomhoz, szemügyre veheted a sivatagra emlékeztető homokdűnéket, vagy csak egyszerűen élvezheted, hogy a paradicsomba cseppentél.

Ez nem az a kirándulás, ahol egész nap a nyakadon lóg a csoport. Ez az a kirándulás, ami a legegyszerűbb módon juttat el A-ból, B-be és éppen annyi extra érdekességet biztosít számodra, amire szükséged van, hogy aztán saját tempódban élvezd a napod további részét.

Elafonisi kirándulás

Élvezd te is a sétát a lagúnában

Szolgáltatásmegjelenítés*

nézzünk egy rövid összegzést az Elafonisi programodról?

  • Felvétel a szálláshelyed közelében reggel 08:00 óra környékén (Rethymno területén) További felszállás lehetséges: Georgioupoli, Souda-kikötő és Agia Marina környékén
  • Ezt követően egyenesen Elafonisi felé veszed az irányt, és a Topolia-szurdokon átkelve egy rövid pihenőt is tartotok, ahol mosdózásra, kávéra és egy finom reggelire is lesz idő.
  • Elafonisire érve 4 órás szabadprogram keretében élvezheted a lagúna szépségét.
  • A teljes program így kb. reggel 08.00-tól este 18.00 óráig tart.

MELY NAPOKON INDUL A kirándulás?

Hétfő – Csütörtök – Szombat

MILYEN NYELVEN INDUL Az Elafonisi kirándulás?

Angol (Magyar nyelven várhatóan heti egy nap, hétfőn)

MENNYIBE KERÜL Az Elafonisi kirándulás?

  • 36 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, csoportkísérőt a buszon, valamint a transzfert a szálláshelyed közeléből és vissza)
  • Az ár étkezést nem tartalmaz. (Elafonisin a strandbüfékben lehetőség van egyszerűbb snack ételek, kávé, víz, üdítő, alkohol, stb. vásárlásra.)
  • Elafonisin felárért lehetőség van napágy és napernyő bérlésre.

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruha, sportcipő, kalap/baseball sapka, naptej, elemózsia (korlátozottan, a lagúna bejáratánál van lehetőség étel, ital vásárlásra), napernyő (ha csúcsszezonban érkezel, elképzelhető, hogy nem tudsz bérelni)

Kevés utazó hagyja ki ezt a kirándulást, ha Krétára érkezik, és ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy valaki eljusson Elafonisire. Szerintem, neked sem érdemes lemondanod róla, ha csak nem irtózol az elképesztő természeti szépségektől. 


*Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.