Fapados szabályzat – Kézipoggyász-, feladott poggyász mérete

Egy repülőút előtt gyakran felmerülnek olyan kérdések, melyekre a választ rengeteg időráfordítással és körüljárással kapjuk meg.

Ilyen kérdések lehetnek a kézipoggyász-, és feladott poggyász mérete és súlya, valamint hozzájuk tartozó árak, de egy-egy diszkont légitársaságnál eltérhetnek az ingyenes online utasfelvétel (check-in) időkorlátjai is, melyek mind-mind hozzá tartoznak a fapados szabályzat kimeríthetetlen tengeréhez.

Poggyász információk-kézi poggyász, feladott poggyász

Amennyiben már végignézted a Magyarországról fapados járattal elérhető városok térképét itt, láthattad, hogy többféle diszkont légitársaság járatával is eljuthatsz A-ból a B-be.

A teljesség igénye nélkül, a két leggyakrabban használt fapados légitársaság, a WizzAir és Ryanair szabályzatainak lényegét az alábbi képen láthatod.Fapados szabályzat

Wizzair poggyász szabályzat, Wizzair check-in szabályzat, Ryanair poggyász szabályzat, Ryanair check-in szabályzat

Kattints a képre és olvashatóvá válik.

WizzAir poggyász Ryanair poggyász

WizzAir poggyász szabályzat, WizzAir check-in szabályzat, Ryanair poggyász szabályzat, Ryanair check-in szabályzat (Frissítve: 2019. február 15.)

A repülőjegyek megvásárlása általában közvetlenül a légitársaságok weboldalán a legkedvezőbb, hiszen így mindenféle közvetítő irodát elkerülve vásárolsz. A légitársaságok oldalait a társaság nevére kattintva érheted el, illetve ezeken az oldalakon tájékozódhatsz a további légitársaságok szabályzatairól is:

További kérdésed van a repülőjegy foglalással kapcsolatban? Keress itt!