Félnapos Seitan Limania kirándulás

Te is látni akarod a Sátán kikötőjét, de a rizikós hegymászást inkább megspórolnád? Hajóba pattannál, hogy eljuss a nehezen elérhető ám annál lenyűgözőbb krétai strandokra, de jobban élveznéd, ha nem egész nap kellene a tengeren ringatóznod? Seitan Limania téged is vár.

Láss csodát, mert most rövid idő alatt leszel gazdagabb egy rakás krétai szépséggel és nem fogod győzni kattogtatni a képkockákat, hogy aztán otthon ülve is elhidd, ezt nem csak álmodtad.

Kreta-strand-Seitan-Limani

Seitan Limania – Kréta egyik valóban egyedi strandja

Szolgáltatásmegjelenítés*

Félnapos Seitan Limania kirándulás privát hajóval

Irány a tenger, hogy 4 óra alatt felfedezd az Apokoronas tengerpart titkos partjait és megcsodáld a Kréta topjai között számon tartott Sátán kikötőjét.

4 órás program: Lássuk, honnan, hová visz a hajód

  • Marathi vagy Chania kikötőjéből indulsz és napod legfontosabb megállója, a híres Seitan Limania strand, ahol a hajódról csobbanhatsz, hogy távol maradj a parton pislákoló tömegtől

Amennyiben Chania kikötőjéből indulsz:

  • felfedezed Macheridát, a titkos, homokos partot, ami a kardvirágokról kapta nevét, a Stavros-strandot, amit a jól ismert Zorbas, a görög című filmből ismerhetsz és Marathi-partját sem hagyod ki, ami az igazi béke paradicsoma.

Amennyiben Marathi kikötőjéből indulsz:

  • kapitányod a környék strandjai közelébe suhan veled és olyan strandokat vehetsz szemügyre, mint a Glass Beach, vagyis „Üveg-strand”,   Kamares, ahol el sem hiszed, hogy ennyire kristálytiszta lehet a víz (A legjobb hely, ha sznorkelezni készülsz.) és a Souda-sziget környéke lehet, közel a velencei erődhöz, ahol a part mentén még természetesen előforduló agyagot is találhatsz.

Az útvonalad nem kőbe vésett, és adott esetben (időjárás, széljárás, stb.) változhat, de egy biztos: kapitányod tudni fogja, mi az, amit biztosan élvezni fogsz.

Akár ezzel a hajóval is felfedezheted a titokzatos öblöket

Marathi Kréta kirándulás

Marathi – A kis ékszerdoboz az Akrotiri-félszigeten

MIKOR INDULSZ ÉS MEDDIG TART A HAJÓKIRÁNDULÁS?

Várható indulás és visszaérkezés Marathi/Chania kikötőből Marathi/Chania kikötőbe: 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

Egész napos Seitan Limania kirándulásért Chania kikötőből kattints ide

MILYEN HAJÓVAL MEHETSZ ERRE A KIRÁNDULÁSRA ÉS MELYIK MENNYIBE KERÜL?

(Kattints a hajó nevére, hogy lásd a képét)

Chania kikötőből:

Marathi kikötőből:

A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, üdítő és víz a fedélzeten, sznorkel felszerelés igény esetén.

Az árak nem tartalmazzák a transzfert a kikötőkbe és vissza, ételt, alkoholos italt és étkezést, valamint idegenvezetést.

Lehet, hogy hamarosan te is így fogsz ringatózni a Krétai-tengeren

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet, elemózsiát, illetve a sznorkel felszerelésed, ha a tenger mélyét kutatnád a saját felszereléseddel.

Nézd, ez egy olyan program, ami rövid idő alatt annyit mutat Krétából, amennyit nem szégyellsz megcsodálni. Privát hajó csak neked egy saját kapitánnyal, saját ritmusban, távol a tömegtől. Kell ennél több? Próbáld ki és légy gazdagabb egy igazi krétai kalanddal.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Legyen tiéd egy igazi krétai kaland.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Notos Mare Marine Adventures (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.