Fapados térkép-Úti célok fapados járattal

Nincs még meg a következő úti célod? Ez az interaktív fapados térkép segít, ha szeretnél hazánkból diszkont légitársasággal utazni.

Magyarországról ma már számos fapados légitársasággal tervezhetünk, ha utazásról van szó.A fapados térkép jelöli azokat a repülőtereket, melyek itthonról, Budapestről, vagy Debrecenből közvetlen járattal, átszállás nélkül közelíthetők meg.

Egy választott reptérre kattintva bővebb információt kapunk, hogy mely légitársaság indít járatot az adott városba, és ennek megfelelően megkezdhetjük a kedvező repülőjegyek felkutatását, valamint ellenőrizhetjük a légitársaság szabályzatát az itt leírtak szerint.

A fapados térkép nagyítható, kicsinyíthető, vagy akár mozgatni is lehet, hogy a repülőterek könnyebben megtalálhatók legyenek. Ez abban is segít, hogy a repülőtér-szállás közti távolságot ellenőrizni tudjuk, és ez alapján tervezzünk a transzfer kiválasztásánál is.

Keresd meg a térképen választott úti célod és nézd meg, melyik légitársaság lesz segítségedre, hogy eljuss a kiszemelt célpontra. (Frissítve: 2019. február 15.)