Tóth Edit, avagy a diétabarát utazás tanácsadója

Kedves Látogató! Köszöntelek a diétabarát utazás tanácsadói oldalán!

Gondolkodtál már azon, hogyan maradj egészséges utazás során is?
Speciális diétát folytatsz, ami jól megy egészen addig, amíg nem mozdulsz ki otthonról?Problémát okoz az ételallergiád nyaralás alatt? Furán néznek rád a szállodákban, éttermekben, ezért kénytelen vagy mindig megszegni az egészséges életmód szabályait? Mit jelent egy diétabarát utazás? Egyáltalán, létezik olyan?

Ha a fenti kérdések benned is megfogalmazódtak már, jó helyen jársz, hiszen egy hajóban evezünk.

Ismerd meg személyemben a diétabarát utazás tanácsadóját!

Tóth Edit vagyok, megszállott utazó, inzulirezisztens, pajzsmirigy alulműködő, és egy kicsit ételallergiás. A barátaim szerint csak hipochonder, aki, kényszeresen keresi magának a betegségeket. Persze ez nem igaz, de manapság a fentieket csupán divatbetegségnek tartják és gondolják sokan, önkényesen diagnosztizálom magam.

Tóth Edit - Travel Kollázs - A diétabarát utazás tanácsadója

Tóth Edit – Travel Kollázs – A diétabarát utazás tanácsadója

Éppen ebből adódik a probléma az utazás során is.

Önmagában egy nyaralás, vagy városlátogatás megszervezése is hosszas feladat, pláne, ha mindent magadnak intézel, és ha ehhez még társul egy diéta, amit az otthonodtól távol is követni szeretnél, bizony feladja a leckét, hogy az utazás minden részlete, a szállástól az étkezésen keresztül, egészen a programokig stimmeljen.

Diétabarát éttermi kártya letöltés

Könnyítsd meg étkezésed

Számtalan ilyen helyzettel kell megbirkóznom nekem is, de ma már tudom, egy diétabarát utazás megszervezése nem lehetetlen.Európa 10 országában jártam eddig, kirándulások, nyaralások, hosszabb-rövidebb utak alkalmával, továbbá több, mint 12 éve foglalkozom turizmussal, utazással, szállodaiparral tanulás- és foglalkozás szintjén is.

Az utóbbi években, ahogy egyre komolyabban vettem az egészséges életmódot, már utazásaim során is tudatosabban figyeltem, mit eszem, és kétszer is meggondoltam, milyen ételnek szoríthatok még helyet a bőröndben.

A tapasztalataim, amiket az utazás alatti diéta betartásáról gyűjtöttem, Neked is iránymutatók lehetnek és segíthetnek.Blogomból választ kapsz rá, milyen egy diétabarát utazás, hogyan készülj fel rá, és hogyan indulj útnak, miközben a megszokott életmódodról sem kell lemondani.

Tarts velem és olvasgasd élményeim, hogy te is bűntudat és kompromisszumok nélkül nyaralj a jövőben.

Kövesd Facebook oldalamat is, hogy ne maradj le a folyamatosan frissülő diétabarát utazásaimról.