Tóth Edit, utazási tanácsadó Krétára hangolva

Elérhetőségeim:

Email: travelkollazs@gmail.com
Mobil/Whatsapp/Viber: +30 698 7707874
Youtube
Facebook
Instagram

Szia! Köszöntelek a Krétával foglalkozó tanácsadói oldalamon!

Örülök, hogy ide találtál!

 

Tudod, hogy sok közös van bennünk, vagy legalább egyben biztosan hasonlítunk?
  • Szeretünk utazni, és járni a világot,
  • Görögország előkelő helyet foglal el utazási toplistánkon,
  • Kréta egyenesen a második otthonunk.
CSATLAKOZZ A “KRÉTAI KALANDOK” CSOPORTHOZ, HA MÉG TÖBB INFÓ, ÉRDEKESSÉG, LÁTNIVALÓ ÉRDEKEL KRÉTÁRÓL.
Nos, ugye megmondtam?

 

Ha a fentiekből legalább egyet is magadénak érzel, akkor ez a blog akár a kedvenc könyved is lehet a mai naptól, hiszen a fenti témákra koncentrálva, kifejezetten neked szerkesztem.

 

Kollázsként igyekszem neked összerakni a képet, amivel egy olyan görög nyaralást szervezhetsz meg, ami az év 365 napján megdobogtatja a szíved.
Tömérdek infót zúdítok rád Görögországból, Krétáról, ha már egyszer oda költöztem, és nem felejtem el megosztani veled azokat a titkos helyeket sem, amikről csak egy helyi mesélhet.

 

Számtalan görögországi kirándulás, nyaralás áll mögöttem és most már a mindennapjaimat is Krétán töltöm, ahol téged is szeretettel várlak.
A több, mint 16 éves turizmus múltam és utazási tanácsadóként, valamint telepített idegenvezetőként végzett tevékenységem a Te felhőtlen nyaralásodhoz is hozzá fog járulni.

 

Blogomon megtalálod azokat a szállásokat, kirándulásokat és egyéb szolgáltatásokat, amiket személyes tapasztalataim alapján neked is bátran ajánlok, segítve ezzel Téged és a helyi, görögországi szolgáltatókat.

 

Tarts velem és olvasgasd élményeim, hogy neked is legyen egy felejthetetlen krétai nyaralásod.

A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.