Santorini kirándulás

Az igazi képeslap kirándulás azoknak, akik a fotókról ismert Görögországgal találkoznának.
Santorini a romantika, a kék kupolás, fehérre meszelt házak otthona, Krétától mindössze 150 km-re, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell.

A hajód 8 óra körül startol majd Rethymno, vagy Heraklion kikötőjéből és mindössze kb. 2-2,5 óra alatt éri el Santorini szigetét. Ez igencsak barátian hangzik ahhoz képest, hogy sok hasonló kirándulás 4 órás hajóutakkal terheli az utazót.

Santorini útleírás

Santorini csodás, Santorinit látni kell

A kompozás már önmagában egy élmény lesz, de ha nem is vagy odáig a hatalmas vízi óriásokért, a hajóban lesz időd rápihenni az egész napos szigettúrára.

Santorini kikötőjébe érkezve aztán buszra pattansz, ahol a választott nyelvednek megfelelő idegenvezetői kíséret már izgatottan várja, hogy beavasson a sziget rejtelmeibe.

Ahogy egyre csak a magasba emelkedsz a busszal, valószínűleg benned is megkérdőjeleződik majd, vajon álmodsz-e még, vagy a kalderára nyíló elképesztő látvány tényleg a valóság. Nem fogsz csalódni, nekem elhiheted.

Santorini utazás

Van, aki lehet, hogy sosem tér vissza Santorinire. Miért ne nézhetné meg 1 nap alatt?

Bejárod majd a sziget fővárosát, Firát, eljutsz a legszebbnek tartott, naplementéiről elhíresült Oia-ba, és neked is meglesznek azok a fotóid, amiket eddig az interneten irigykedve és álmodozva nézegettél.

Igyál egy frappét az egyik meseszerű kilátással kecsegtető kávézóban, vagy harapj valamit ugyanott és hagyd, hogy Santorini szépsége elvarázsoljon.

Santorini kék fehér

Kék-fehér házak pink virággal – A tipikus Santorini épületek

Szolgáltatásmegjelenítés*

nézzünk egy rövid összegzést a Santorini programodról?

Az 1 napos program menete nagyjából a következő, de kikötőtől, valamint időjárási viszonyoktól függően változhat az indulási és érkezési időpont, a tervezett menetrend csak hozzávetőleges. Gyakran a fekete homokos partra (Perissa) nem látogatnak el a vendégek, viszont helyette több idő jut Oia-ra és Firára)

– 08.00 : Indulás a hajóval Heraklionból/Rethymnoból

– 10.30 : Érkezés Santorini kikötőbe (Athinios)
– 10.40 : Indulás Athinios kikötőből Oia-ba busszal
– 10.50 : Érkezés Oia-ba (A képeslapokról ismert festői település)
– 13.45 : Indulás Oia-ból Fira-ba
– 13.55 : Érkezés Fira-ba (Santorini fővárosa)
– 15.30 : Indulás Fira-ból Perissa-ba (Fekete homokos tengerpart)
– 16.55 : Indulás Perissa-ból Santorini kikötőjébe
– 17.15 : Indulás Santorini kikötőjéből
– 20.00 : Érkezés Heraklionba/Rethymnoba (kikötő)

Mely napokon indul a kirándulás?

Heraklionból minden nap indul kirándulás Santorinire, Rethymnoból általában kétszer egy héten, kedden és szombaton.

Milyen nyelven indul a Santorini kirándulás?

Angol – Német (A magyar nyelvű kirándulásra garancia nincs. Ha szerencsés vagy, kerülhetsz olyan csoportba, ahol magyar nyelvű az idegenvezetés, de valójában az élményed ettől függetlenül is meglesz.)

Mennyibe kerül a santorini kirándulás?

  • 185 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, oda-vissza hajójegyet, buszos kirándulást és idegenvezetőt a buszon Santorinin)
  • A transzfer ára a szálláshelyedről és vissza (igény esetén) extra fizetendő a szállás elhelyezkedésétől és a kikötőtől függően.  (Rethymno kikötő és rethymno-i szállás esetén a transzfer ajándék)
  • Az ár étkezést nem tartalmaz. (A hajón lehetőség van egyszerűbb snack ételek, kávé, víz, üdítő, alkohol, stb. vásárlásra, valamint Santorinin a szabadidő keretében is lehetőség van étkezésre.)

Mit ne hagyj otthon?

Kényelmes cipő, kalap/baseball sapka, naptej, elemózsia (étel, ital vásárlásra a nap folyamán többször is lesz lehetőséged), fürdőruha (ha esetleg ellátogattok a fekete homokos strandra és szeretnél fürdeni a tengerben)

Nézd, ez a kirándulás talán nem mindenkinek való, de ha fogalmad sincs, valaha láthatod-e még a képeslap Görögországot, akkor a helyedben nem szalasztanám el ezt a lehetőséget.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Nézd meg te is a csodás Santorinit.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.