Santorini kirándulás

Az igazi képeslap kirándulás azoknak, akik a fotókról ismert Görögországgal találkoznának.
Santoroni a romantika, a kék kupolás, fehérre meszelt házak otthona, Krétától mindössze 150 km-re, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell.

A hajód 8 óra körül startol majd Rethymno, vagy Heraklion kikötőjéből és mindössze kb. 2 óra alatt éri el Santorini szigetét. Ez igencsak barátian hangzik ahhoz képest, hogy sok hasonló kirándulás 4 órás hajóutakkal terheli az utazót.

Santorini útleírás

Santorini csodás, Santorinit látni kell

A kompozás már önmagában egy élmény lesz, de ha nem is vagy odáig a hatalmas vízi óriásokért, a hajóban lesz időd rápihenni az egész napos szigettúrára.

Santorini kikötőjébe érkezve aztán buszra pattansz, ahol a választott nyelvednek megfelelő idegenvezetői kíséret már izgatottan várja, hogy beavasson a sziget rejtelmeibe.

Ahogy egyre csak a magasba emelkedsz a busszal, valószínűleg benned is megkérdőjeleződik majd, vajon álmodsz-e még, vagy a kalderára nyíló elképesztő látvány tényleg a valóság. Nem fogsz csalódni, nekem elhiheted.

Santorini utazás

Van, aki lehet, hogy sosem tér vissza Santorinire. Miért ne nézhetné meg 1 nap alatt?

Bejárod majd a sziget fővárosát, Firát, eljutsz a legszebbnek tartott, naplementéiről elhíresült Oia-ba, és neked is meglesznek azok a fotóid, amiket eddig az interneten irigykedve és álmodozva nézegettél.

Igyál egy frappét az egyik meseszerű kilátással kecsegtető kávézóban, vagy harapj valamit ugyanott és visszapattanva a buszba, hagyd, hogy Santorini egy másik arca, a kosárba fonott szőlő tőkék és a vulkanizmusnak köszönhető fekete homokos tengerpart is elvarázsoljon.

Santorini Kréta komp

Az egy napos kirándulással a fekete kavicsos tengerpartra is leugorhatsz

Mely napokon indul a Santorini kirándulás?

Minden nap heraklioni indulás esetén (Várható indulás és visszaérkezés a kikötőből és a kikötőbe: 08:00-20:00)

Milyen nyelven indul a Santorini kirándulás?

Angol – Német (A magyar nyelvű kirándulásra garancia nincs. Ha szerencsés vagy, kerülhetsz olyan csoportba, ahol magyar nyelvű az idegenvezetés, de valójában az élményed ettől függetlenül is meglesz.)

Honnan indul a santorini kirándulás?

Rethymno és Heraklion kikötőjéből (A rethymno-i indulás kétszer egy héten, kedden és szombaton)

Mennyibe kerül a santorini kirándulás?

185 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, oda-vissza hajójegyet, idegenvezetőt és buszos kirándulást Santorinin)
A transzfer ára a szálláshelyedről és vissza (igény esetén) extra fizetendő a szállás elhelyezkedésétől és a kikötőtől függően.

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruha (ha szeretnél fürdeni a fekete homokos strandon), kényelmes cipő, kalap/baseball sapka, naptej, útravaló elemózsia (étel, ital vásárlásra a nap folyamán többször is lesz lehetőséged)

Nézd, ez a kirándulás talán nem mindenkinek való, de ha fogalmad sincs, valaha láthatod-e még a képeslap Görögországot, akkor a helyedben nem szalasztanám el ezt a lehetőséget.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Nézd meg te is a csodás Santorinit.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.