Balos és Gramvousa

Nem kell a Maldív-szigetekig utaznod a meghökkentően lenyűgöző lagúnáért és, hogy mindjárt többet láss Krétából, ezzel a kirándulással két legyet ütsz egy csapásra. Balos és Gramvousa. Most mindkettőt láthatod.

Reggel találkozó a szállásodnál, vagy attól mindössze néhány lépésre. Buszra pattansz és meg sem állsz Kastelli-Kissamos kikötőig. Az út 1,5-2 órás lesz (Rethymnótól), de nyugi, az ablakon keresztül eléd táruló változatos táj éppen eléggé le fog foglalni, és hirtelen azon kapod majd magad, hogy egy hatalmas hajó gyomrában szürcsölöd a reggeli kávéd.

Balos hajóval-Nyugat-Kréta nyaralás

Balos hajóval érkezve

A hullámokon ringatózva aztán először a világ legszebb strandjai között is számon tartott Balos-lagúnánál kötsz ki. Gyönyörködhetsz az itt-ott rózsaszínben pompázó homokban, sétálhatsz a néha csak bokáig érő vízben és olyan látvánnyal töltekezhetsz, amit még jó ideig nem fogsz elfelejteni. De, ne érd be ennyivel. Ezután jön csak a java.

Pár perces hajóút után már Gramvousa-szigetén lógathatod a lábad, ahol velencei erődön át, elsüllyedt hajóroncs és agavé ültetvények társaságában élvezheted a Krétai-tenger égszínkék csillogását.

Gramvousa-Nyugat-Kréta látnivaló

Gramvousa-Nyugat-Kréta látnivalója

Szolgáltatásmegjelenítés*

nézzünk egy rövid összegzést a Balos-Gramvousa programodról

  • Felvétel a szálláshelyed közelében reggel 08:00 óra környékén (Rethymno területén) További felszállás lehetséges: Georgioupoli, Souda-kikötő és Agia Marina környékén
  • A busszal irány Kissamos kikötője, ahonnan a program tovább indul hajóval Balos-ra és Gramvousa szigetére. (Hogy melyik van előbb a programban, a hajótársaság dönti el aznap.)
  • ~2,5 óra szabadprogram Baloson és ~1,5 szabadprogram Gramvousán
  • A teljes program így kb. reggel 08.00-tól este 20.30 óráig tart.

Mely napokon indul a kirándulás?

Kedd – Péntek – Vasárnap

Milyen nyelven indul a Balos beach és Gramvousa program?

Angol (Magyar nyelven várhatóan heti egy nap, pénteken)

Mennyibe kerül a Balos beach és Gramvousa program?

  • 49 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, 28 €-s hajójegyet, 1 €-s belépőt a lagúnához, csoportkísérőt a buszon és a hajón, valamint transzfert a szálláshelyed közeléből és vissza)
  • Az ár étkezést nem tartalmaz. (A hajón önkiszolgáló étterem működik, ahol hideg/meleg étel, kávé, víz, üdítő, alkohol, stb. is vásárolható.)
  • A hajón felárért lehetőség van napernyő bérlésre. (Az időjárási körülményeknek megfelelően, amely a kapitány döntése.)

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruha, sportcipő (érdemes strandpapucs helyett ebben jönnöd), kalap/baseball sapka, naptej, elemózsia (korlátozottan, a hajón van lehetőség étel, ital vásárlásra)

Nézd, ez egyik legnépszerűbb krétai program, ezért ha komolyan érdekel, jobb előre foglalnod, hogy biztosítsd a helyed.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Ne maradj le te sem a Balos-Gramvousa kirándulásról.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.