Balos és Gramvousa

Nem kell a Maldív-szigetekig utaznod a meghökkentően lenyűgöző lagúnáért és, hogy mindjárt többet láss Krétából, ezzel a kirándulással két legyet ütsz egy csapásra.

Reggel találkozó a szállásodnál, vagy attól mindössze néhány lépésre. Buszra pattansz és meg sem állsz Kastelli-Kissamos kikötőig. Az út 1,5-2 órás lesz, de nyugi, az ablakon keresztül eléd táruló változatos táj éppen eléggé le fog foglalni, és hirtelen azon kapod majd magad, hogy egy hatalmas hajó gyomrában szürcsölöd a reggeli kávéd.

Balos hajóval-Nyugat-Kréta nyaralás

Balos hajóval érkezve

A hullámokon ringatózva aztán először Gramvousa-szigetén kötsz ki, ahol velencei erődön át, elsüllyedt hajóroncs és agavé ültetvények társaságában élvezheted a Krétai-tenger égszínkék csillogását. De, ne érd be ennyivel. Ezután jön csak a java.

Pár perces hajóút után már a világ legszebb strandjai között is számon tartott Balos-lagúnánál lógathatod a lábad. Gyönyörködhetsz az itt-ott rózsaszínben pompázó homokban, sétálhatsz a néha csak bokáig érő vízben és olyan látvánnyal töltekezhetsz, amit még jó ideig nem fogsz elfelejteni.

Gramvousa-Nyugat-Kréta látnivaló

Gramvousa-Nyugat-Kréta látnivalója

Mely napokon indul a Balos beach és Gramvousa program?

Kedd – Péntek – Vasárnap (Várható indulás és visszaérkezés: 08:00-20:00)

Milyen nyelven indul a Balos beach és Gramvousa program?

Angol – Német (magyar nyelvű kíséretre velem 2020-ban korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján van lehetőség)

Honnan indul a Balos beach és Gramvousa program?

Rethymno és környékéről

Mennyibe kerül a Balos beach és Gramvousa program?

42 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, 28 €-s hajójegyet, 1 €-s belépőt a lagúnához, csoportkísérőt, valamint transzfert a szálláshelyedről és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruha, sportcipő, kalap/baseball sapka, naptej, útravaló elemózsia (korlátozottan, a hajón van lehetőség étel, ital vásárlásra)

Nézd, ez egyik legnépszerűbb krétai program, ezért ha komolyan érdekel, jobb előre foglalnod, hogy biztosítsd a helyed.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Ne maradj le te sem a Balos-Gramvousa kirándulásról.

 

Programszervező: Checkincreta Travel Agency
A helyszínen fizethető fakultatív programok szervezése és teljesítése teljes mértékben a programszervező felelőssége. A programokkal kapcsolatos kifogást a programszervezőnél, a helyszínen köteles az utas jelezni és azzal kapcsolatos panaszát rendezni.