Preveli – Kréta

Felkeresnéd Kréta egyik legérdekesebb természeti látványosságát? Fürödnél a Líbiai-tenger habjai között, majd bejárnád a sziget második legnagyobb pálmaerdejét és ott mártanád meg a lábad, ahol a hűs folyó a tengerbe torkollik? Preveli téged is vár.

Ez a kirándulás a strandok és pihenésre vágyók kedvence, ahol maximum addig kell megerőltetned magad, amíg bepattansz a hajóba, ami egyenesen a pálmaerdős Preveli-ig ringat.

A pálmafákkal szegélyezett Nagy-folyó…elképesztő látvány

A reggeli órákban a buszod a szálláshelyednél, vagy annak közelében vesz fel, majd 1 órás rövid utazás után (Rethymno esetén), egy áll-leesős szurdokot magad után hagyva, Damnoni partjaihoz kalauzol. Itt aztán hajóba szállsz és meg sem állsz a mindössze néhány tízperce lévő Prevelinél.

Séta a pálmaerdőben-Preveli

3 órád lesz, hogy élvezd a Nagy-folyó kristálytiszta vizét, a Líbiai-tenger csillogó hullámait és a magasba törő pálmafák árnyékát, amelyek olyan érzést fognak kelteni, mintha nem is Krétán lennél. Miután kipihented, kipancsoltad és kicsodálkoztad magad azon, mit alkotott a természet, visszapattansz hajódba és újra Damnoni felé süvítesz, ahol egy 2 órás szabadprogram keretében a leghívogatóbb tavernák egyikén töltheted meg üres hasad a legfinomabb görög fogásokkal.

Hidd el, Prevelit ennél egyszerűbben meg sem tudnád közelíteni és így még attól a tömérdek lépcsőtől is megkíméled magad, amit a parkolóból érkezve felfelé kellene megtenned.

Prevelit hajóval a legegyszerűbb megközelíteni

Szolgáltatásmegjelenítés*

nézzünk egy rövid összegzést a Preveli programodról?

  • Felvétel a szálláshelyed közelében reggel 08:30 óra környékén (Rethymno területén)
  • Rövid utazás a Kourtaliotiko-szurdokon keresztül Dél-Krétára, Damnoni-ig, ahonnan 30 percet utazol tovább hajóval, majd megérkezel Prevelire, a pálmaerdőhöz, ahol 3 órás szabadprogram vár rád.
  • A szabadprogram után újra visszaszállsz hajódba és Damnonira utazol vissza, ahol további 2 órás szabadidőt tölthetsz el strandolással, vagy étkezéssel.
  • A teljes program így kb. reggel 08.30-tól este 16.30 óráig tart.

MELY NAPOKON INDUL A kirándulás?

Szerda- Vasárnap

MILYEN NYELVEN INDUL A Preveli kirándulás?

Angol

MENNYIBE KERÜL A Preveli kirándulás?

  • 39 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, csoportkísérőt a buszon és a hajón, hajójegyet, valamint a transzfert a szálláshelyed közeléből és vissza)
  • Az ár étkezést nem tartalmaz. (Prevelin a tavernában lehetőség van egyszerűbb snack ételek, kávé, víz, üdítő, alkohol, stb. vásárlásra. és Damnonin több taverna is rendelkezésre áll ebéd fogyasztásra.)

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruha, sportcipő, kalap/baseball sapka, naptej, elemózsia (Preveli strandján korlátozottan van lehetőség étel, ital vásárlásra, Damnonin nagyobb választék van étel-, italkínálatból)

Preveli pálmaerdejét mindenki látni akarja egyszer, és ha ehhez a legkényelmesebb módot választanád, anélkül hogy a kánikulában kelljen fel-le menetben izzadnod, akkor ez a program garantáltan neked való.


*Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs (Utazási iroda engedélyszám: 1041E70000436801) kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.