Balos kirándulás Krétán privát hajóval

Te is a legszebb élményekkel térnél haza Krétáról és igenis lázba hozna, ha úgy találkozhatnál a sziget legnépszerűbb látnivalóival, mint ahogy sokan csak álmodoznak róla? Juss el Balosra, a toplistás krétai strandra privát hajódon és csobbanj olyan helyeken, ahol szinte csak a tiéd a lagúna. Balos kirándulás másként.

Ezt a kirándulást garantáltan neked találták ki,

 • ha nem vagy a csoportos programok híve,
 • ha nincs szükséged külön idegenvezetésre,
 • akkor pedig még inkább ha ennek ellenére hajóval fedeznéd fel a nem hétköznapi krétai lagúnát, és még
 • ha azt sem tartod hátránynak, hogy nem egész nap kell mindezért egy óriás hajó fedélzetén ringatóznod.

Nézd meg lentebb, mit ígér az egyedi privát hajós program és csapj le rá, mielőtt betelik a hajó naptára.

Kreta-Balos-strand

A Balos lagúna messze-földön híres látképe, amit te is megcsodálhatsz, ha van erőd megmászni a hegyet

Szolgáltatásmegjelenítés*

Balos kirándulás Krétán privát hajóval – Hová mész, mit látsz és mit csinálsz pontosan?

 • A privát hajód Falasarnáról indul, ami Rethymnoból kb. 1.5 óra, míg Chaniaból kevesebb, mint 1 óra alatt elérhető. (A legjobb bérelt autóval megközelíteni, de akár privát transzfert is tudunk hozzá szervezni.)
 • Szerencsés leszel, mert elsők között érkezel Gramvousára és mielőtt a nagy hajó a turisták tömegével kiköt, te már el is lőhetted a legszebb fotóidat.
 • A horgonyt újra megragadva rövid idő alatt már Balos fehér és rózsaszín színekben pompázó, forró homokjába süppesztheted lábujjaid, vagy akár hajód fedélzetéről csobbanhatsz a szikrázó kék tengerbe és messziről csodálhatod a lagúna felejthetetlen látványát, mintha csak a Karib-térségben nyaralnál.
 • Visszautadon Falasarna irányába további lehetőséged lesz a mártózásra, vagy a snorkelling felszerelést magadra öltve a tenger mélyének kincseit is hosszú percekig pásztázhatod.
Kréta Balos hajó

A privát hajón csak te és családod, barátaid foglalnak helyet, a kapitányod pedig a legérdekesebb helyekre kalauzol

Balos Gramvousa kirándulás

Snorkelezz és fedezd fel, mit rejt a tenger mélye

Mikor indulsz és meddig tart a hajókirándulás?

Várható indulás és visszaérkezés Falasarnára: 08:00-14:00 vagy 09:00-15:00 (Függ az időjárási viszonyoktól és attól is, mennyivel korábban akarsz a többi turista előtt érkezni Gramvousára és Balosra.)

Mikor érdemes ezt a kirándulást választanod?

 • Ha a legrövidebb hajós utat keresed Balosra, Kréta egyik leghíresebb strandjára
 • Ha szívesen töltöd kirándulásaid nyugodt körülmények között, távolabb más turistáktól
 • Ha egy privát hajós élmény mindig is vonzott
Gramvousa erőd Kréta

Mássz fel a Gramvousa erődhöz és a panoráma garantáltan a memóriádba ég

Mennyibe kerül a pirvát Balos kirándulás hajóval?

 • 6 órás privát kirándulás Balosra és Gramvousára: 550 € 4 főig és további 70 € / fő minden további személy után maximum 8 főig
 • A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, szendvics, gyümölcs, frissítők, snorkelling felszerelés használata igény esetén.
 • Az árak nem tartalmazzák a transzfert, ebédet és idegenvezetést.

A kirándulás csak megfelelő időjárási körülmények között indul. Annak törlése az utolsó pillanatban is lehetséges a szolgáltató részéről, amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem megfelelőek a feltételek.

Balos kirándulás

Balos-Gramvousa kirándulás maximum 8 fő részére privát hajóval

Snorkelezni is lesz lehetőséged

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet.

Nézd, ha te is egyedi programot keresel Krétán családodnak, barátaidnak, mégsem hagynád ki a sziget legnépszerűbb látnivalóit, akkor ne is hezitálj tovább, mert ez a te élményed. 

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Balos egy privát hajókirándulás keretében egyenlő lesz legszebb álmaid valóra válásával.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Falasarna Private Cruises (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.