Chania és a Kournas-tó

Miért ne ütnél két legyet egy csapásra? Járd be a mesekönyvszerűen színes Chania-t, és Kréta legnagyobb édesvizű tavát, a Kournas-tavat egyetlen nap alatt, anélkül, hogy rohanással kellene töltened a nyaralásod legszebb perceit.

Reggeli után Kréta egyik legszebb, de sokak által valóban a legszebbként számon tartott Chania-ba indulsz, ahol 3,5 órás szabadprogramod alatt lesz időd bejárni a híres vásárcsarnokot (Municipal Market), élvezni a helyi termékek kavalkádját, vagy éppen belekóstolni a helyi finomságok ízeibe. Végig sétálhatsz a bőrtermékeiről elhíresült Stivanadika utcán és beveheted Chania óvárosának leghíresebb utcáját, a Halidon utcát is a Trimartiri templommal az élén.

Chania óváros

Chania mesebeli óvárosában öröm sétálni

Andaloghatsz az óváros elragadó velencei utcáin és kattintgathatod a legszebb fotókat, ameddig a telefonod akkumulátora bírja. Biztos vagyok benne, hogy nem hagyod majd ki a Régi-kikötőt sem és a ringatózó hajók mellett a 21 méter magasságával égbe törő világító torony, mint a város jelképe sem kerüli majd el a figyelmed.

Ha akarsz, betérhetsz a környék múzeumainak egyikébe, ihatsz egy kávét a part mentén, vagy egy fagyival is hűsítheted magad sétád során.

Chania-ból hazafelé jövet a Kournas-tónál tölthetsz el még másfél órát, ahol bepattanhatsz egy vízi biciklibe, megebédelhetsz a helyi tavernák egyikébe, vagy válogathatsz a kézműves szuvenír termékek végeláthatatlan sorából, de bárhogy is dönts, a napodat igazán kellemes krétai emlékekkel lesz lehetőséged zárni.

Kournas tó Kréta

Kournas-tó a vízibiciklikkel

Mely napokon indul a Chania és Kournas-tó program?

Péntek (Várható indulás és visszaérkezés: 09:00-16:45)

Milyen nyelven indul a Chania és Kournas-tó program?

Angol – Német (Magyar nyelvű kíséretre minimális magyar vendéglétszám esetén van lehetőség. Garantált magyar nyelvű kirándulásért foglald a programot privát kirándulásként.)

Honnan indul a Chania és Kournas-tó program?

Rethymno és környékéről

Mennyibe kerül a Balos beach és Gramvousa program?

25 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót,  valamint transzfert a szálláshelyedről és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

Kényelmes cipő, kalap/baseball sapka, naptej, költőpénz

Nézd, ezzel a kirándulással a lehető legkényelmesebben fedezhetsz fel két látnivalót is Krétán. Sem tömegközlekedés, sem autózás, sem rohanás mégis egy komplett élmény, amire mindig emlékezni fogsz.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Ne hagyd ki Chania-t és a Kournas-tavat idei nyaralásodból.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.