Görög est és borkóstoló

Aki nem kóstolt igazi krétai ízeket, nem hallott igazi krétai zenét, és nem táncolt, vagy legalábbis nem csodált igazi krétai táncot, az talán sosem járt igazán Krétán.

És miért is hagynál ki egy alkalmat, amikor egy estére te is igazán krétai lehetsz? Együtt mulathatsz a helyiekkel, és a saját bőrödön tapasztalhatod a krétai vendégszeretet.

Görög est Kréta

Így táncolnak a krétaiak.

Első körben egy borászatban tesztelheted majd le a legkiválóbb krétai borokat, és ízlelésük mellett az előállítási titkaikról is többet megtudhatsz, majd miután eléggé megalapoztad a hangulatod egy hagyományos krétai falu tavernájában folytatod az estéd.

Ne aggódj, innen nem fogsz üres hassal távozni és végre te is élőben láthatod, milyen amikor a görögök belemelegednek egy forró nyári estébe.

Görög tánc

Ha akarok te is tanulhatsz pár tánclépést tőlük 🙂

Mely napokon vehetsz részt a görög esten és borkóstolón?

Csütörtök (Várható indulás és visszaérkezés: 18:00-00:00)

Milyen nyelven indul a program?

Angol – Német (Magyar nyelvű kíséretre minimális magyar vendéglétszám esetén van lehetőség. Garantált magyar nyelvű kirándulásért foglald a programot privát kirándulásként.)

Honnan indul a program?

Rethymno és környékéről

Mennyibe kerül a görög est és borkóstoló?

48 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, belépőt a borászatba, borkóstoló, vacsora, ital, élőzene, tánc, csoportkísérőt, valamint transzfert a szálláshelyedről és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

A jókedved és az üres hasad

Erre a programra még annak is érdemes befizetnie, akinek esze ágában sincs szervezett kirándulásra mennie. Miért? Mert felhőtlenül élvezhetsz egy estét, nem kell gondolkoznod azon, ki vezet majd haza, hogy mit is kellene rendelned az étlapról, vagy hogy hogyan is kellene szóba elegyedned a helyiekkel.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Egy ilyen este neked is jár Krétán.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.