Görög est élőzenével és tánccal

Aki nem kóstolt igazi krétai ízeket, nem hallott igazi krétai zenét, és nem táncolt, vagy legalábbis nem csodált igazi krétai táncot, az talán sosem járt igazán Krétán. Görög est élő zenével és tánccal, amivel a te nyaralásod is több lehet.

Miért is hagynál ki egy alkalmat, amikor egy estére te is igazán krétai lehetsz? Együtt mulathatsz a helyiekkel, és a saját bőrödön tapasztalhatod a krétai vendégszeretet.

Görög est Kréta

Így táncolnak a krétaiak.

Ha valakik, a görögök igazán tudnak mulatni, ha pedig mulatásukat olyan finom falatok kísérik, mint, amik egy krétai taverna konyhájából szabadulnak ki, akkor panaszra neked sem lehet okod. Egy Rethymno-hoz közeli festői falu még festőibb tavernájában szinte múzeumként terül majd eléd a helyi gasztronómia hamisítatlan krétai táncokkal karöltve.

Ne aggódj, innen nem fogsz üres hassal távozni és végre te is élőben láthatod, milyen amikor a görögök belemelegednek egy forró nyári estébe.

Görög tánc

Ha akarok te is tanulhatsz pár tánclépést tőlük 🙂

Szolgáltatásmegjelenítés*

nézzünk egy rövid összegzést a Görög est programodról?

  • Felvétel a szálláshelyed közelében este 19:00 óra környékén (Rethymno területén)
  • Buszoddal egy tradicionális falu híres tavernájába érkezel, ahol egy egész menüsorral várnak titeket. (3 féle előétel, egy választható főétel, desszertként gyümölcs, ház bora – fehér és vörös, valamint víz)
  • Miközben a tradicionális vacsorával jól laksz, helyi zenészek húzzák a talpalávalót és krétai táncosok mutatják be a népszerű helyi táncokat, akikhez bátran csatlakozni is lehet.
  • A teljes program így kb. este 19.00-tól 23.30-24:00 óráig tart.

Mely napokon vehetsz részt a görög esten?

Csütörtök

Milyen nyelven indul a program?

Angol

Mennyibe kerül a görög est Program?

  • 48 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, 3 fogásos vacsorát, élőzenét és táncos bemutatót, valamint transzfert a szálláshelyed közeléből és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

A jókedved és az üres hasad

Erre a programra még annak is érdemes befizetnie, akinek esze ágában sincs szervezett kirándulásra mennie. Miért? Mert felhőtlenül élvezhetsz egy estét, nem kell gondolkoznod azon, ki vezet majd haza, hogy mit is kellene rendelned az étlapról, vagy hogy hogyan is kellene szóba elegyedned a helyiekkel.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Egy ilyen este neked is jár Krétán.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.