Görög főzőtanfolyam Krétán

Nem csak megízlelnéd, de haza is vinnéd egy szeletét a görög gasztronómiának? Megnéznéd, miket termesztenek Krétán? Milyen egy igazi olívás? Kecskét etetnél és magad szednéd a paradicsomot a salátádba? Görögöktől tanulnád az utánozhatatlan receptjeik titkos összetevőit? Hogyan készül az igazi tzatziki, milyen az igazi krétai házi bor?

Légy részese a feledhetetlen élménynek Krétán. Kóstolj bele a görög konyha ínycsiklandó remekeibe, és ezzel együtt a helyiek életébe.

Főzőtanfolyam görög

A görög főzőtanfolyam a csodás krétai környezetben valósul meg

Szolgáltatásmegjelenítés*

Görög Főzőtanfolyam Krétán

Ismerkedés a görög gasztronómiával testközelből

nézzünk egy rövid összegzést a görög Főzőtanfolyam Krétán programodról?

  • A délelőtti órákban (11 körül) indul a programod Herakliontól 20 km-re, pontosan itt. (Bérelt autóval tudsz eljutni ide.)
  • A program 4 órás, de az sem probléma, ha kicsit tovább maradsz.
  • A program egy kis idegenvezetéssel indul a családi birtokon. Megnézed az állatokat, amelyeket akár meg is etethetsz, felderíted, milyen zöldségek és gyümölcsök teremnek a kertben és beraktározol az érett és finom termésekből, melyeket nem csak a főzéshez használhatsz fel, de még a szállodai szobád éléskamrájában is kincset érnek majd.
  • A séta után a házigazdával és a többi résztvevővel közösen kezded meg a főzést.
  • Többféle receptből választjátok ki, hogy pontosan mit szeretnétek elkészíteni, majd elfogyasztani. (egyféle előétel, egyféle saláta, egyféle főétel és egyféle desszert, amit el fogtok készíteni)
  • Kiosztjátok a konyhai feladatokat és a házigazda segítségével belemerültök az ínycsiklandó görög finomságok elkészítésébe.
  • A kész ételeket a kellemes lugasban (időjárás függő) finom házi bor kíséretében fogyasztjátok el.
  • A teljes program így kb. reggel 11.00-től délután 15.00 óráig tart.

Kertjárás. Gyűjtsd be a zamatos gyümölcsöket és zöldségeket

MELY NAPOKON INDUL A Program?

A program bármelyik nap igénybe vehető, azonban jelentkezéshez kötött.

MILYEN NYELVEN veheted igénybe a főzőtanfolyamot?

Angol

gorog-konyha
gorog-fozotanfolyam

MENNYIBE KERÜL A főzőtanfolyam?

  • 85 € / fő (12 éves kor felett), 36 € / gyermek 4-12 éves kor között (Az ár tartalmazza a 24 % adót, a vezetett sétát a birtokon, a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt, vendégváró falatokat, a receptek elkészítéséhez szükséges iránymutatást, az elkészült ételek elfogyasztását, házi bort, vizet, üdítőt)
  • Az árak nem tartalmazzák a transzfert.
fozotanfolyam-kretan
program-kreta

MIT NE HAGYJ OTTHON?

A főzéshez és kertbejáráshoz alkalmas ruházatot, a jó kedved, és egy telefont/fényképezőgépet, amivel megörökítheted az élményeid.

Nincs ennél jobb módja, hogy belekóstolj az igazi görög konyhába, és közelebbről ismerkedj egy görög család életével. Nem véletlen, hogy annyian oda vannak ezért a programért.


*Programszervező és szolgáltató: Baxes Cretan Experience (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.