Hajóbérlés Krétán jogosítvány nélkül

Nincs jogosítványod hajóra, mégis egy napra a kapitányok bőrébe bújnál? A magad ura lennél, és egyedül szelnéd a tenger habjait? Miért ne éppen Krétán ragadnád meg az alkalmat?

Egy program a titkos öblök keresőinek, az önálló felfedezőknek, a kalandok bajnokainak. Szedd össze a családot, vagy lepd meg a párod és hódítsd meg Kréta partjait saját hajódon. Élvezd a csillogó tengert csakis szeretteid körében.

Hajózás Krétán

Ezúttal te leszel a kapitány és ott pancsolsz, ahol hív a tenger

Szolgáltatásmegjelenítés*

Hajóbérlés Krétán jogosítvány nélkül

Irány a tenger és ezúttal te leszel a kapitány

Mely kikötőkből indulhatsz el a hajóval?

  • Marathi-kikötő
  • Kolymvari-kikötő
  • Sfakia-kikötő (csak egésznapos bérlés lehetséges)

Mennyi időre bérelheted ki a hajót?

  • Egész nap: Kb. reggel 09:00-től naplementéig
  • Fél nap: Kb. reggel 09:30-14:00-ig, vagy 15:00-19:30-ig (Kizárólag Marathi- és Kolymvari-kikötő esetén)

MILYEN HAJÓt bérelhetsz ÉS MENNYIBE KERÜL?

Kréta hajózás

A hajód egy 30 HP Kreta Mare hajó lesz maximum 6 fő részére elegendő hellyel

Árak

  • Fél nap: 100 € / hajó
  • Egész nap: 160 € / hajó

Az árak nem tartalmazzák az üzemanyagot, a transzfert a kikötőkbe és vissza, ételt, italt, idegenvezetést, valamint biztosítást a hajóra, ami nem kötelező, de maximum 400 €-s kárig további 15 € / nap extra díj ellenében megváltható.

Ha többen vagytok, mint 6 fő, akár 2 hajót is bérelhettek

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet, elemózsiát, illetve a sznorkel felszerelésed, ha a tenger mélyét kutatnád.

Más turisták nélkül fejest ugrani a krétai kristálytiszta tengerbe? Mások csak álmodoznak róla. Te pedig megvalósíthatod.


*Programszervező és szolgáltató: Notos Mare Marine Adventures (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs (Utazási iroda engedélyszám: 1041E70000436801) kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.