Lakatlan szigetek hajókirándulás Chaniaból

Az egész napos hajókázás nem a te műfajod, de mégiscsak jó lenne a tenger felől is meglesni Krétát? Örülnél, ha a strandos tömegeket elkerülhetnéd és néhány lopott órára csak a tiéd lenne a kékség?

Pattanj hajóba Chania-ban és hagyd, hogy kapitányod  a közeli lakatlan szigetekre kalauzoljon.

Kréta hajókirándulás

Nincs is jobb, mint egy lakatlan sziget felé közeledni a hajóddal

Szolgáltatásmegjelenítés*

Lakatlan szigetek Krétán privát hajóval

Irány a tenger, és fedezz fel 4 óra alatt néhány titkos krétai kincset

4 órás program: Lássuk, honnan, hová visz a hajód

  • Chania kikötőjéből indulsz és a Thodorou-sziget felé hajóztok kapitányoddal, ami a krétai bezoárkecskék, a kri-kri-k védett menedékhelye
  • Miután körbehajózzátok az egész szigetet, a visszafelé úton Lazaretta kis szigete felé veszitek az irányt, ami remek hely lesz a sznorkelezésre. A kis homokos öblök közelében számtalan sziklamedence tárja majd eléd a tengeri élővilágot, ha pedig elég szerencsések vagytok, még polipot is láthattok.
  • Nem utolsó sorban a csodás Chania-i velencei kikötő felé visszahaladva egészen bámulatos lesz szemlélned az egyik legszebb görög várost a tenger felől.

Az útvonalad nem kőbe vésett, és adott esetben (időjárás, széljárás, stb.) változhat, de egy biztos: kapitányod tudni fogja, mi az, amit biztosan élvezni fogsz.

Kréta hajókirándulűs

Visszaérkezés Chania kikötőjébe

MIKOR INDULSZ ÉS MEDDIG TART A HAJÓKIRÁNDULÁS?

Várható indulás és visszaérkezés Chania kikötőből Chania kikötőbe: 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

MILYEN HAJÓVAL MEHETSZ ERRE A KIRÁNDULÁSRA ÉS MELYIK MENNYIBE KERÜL?

(Kattints a hajó nevére, hogy lásd a képét)

Chania kikötőből:

A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, üdítő és víz a fedélzeten, sznorkel felszerelés igény esetén.

Az árak nem tartalmazzák a transzfert a kikötőkbe és vissza, ételt, alkoholos italt és extra étkezést, valamint idegenvezetést.

Lazaretta szigete naplementében (Kép forrása: Flickr)

MIT NE HAGYJ OTTHON?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet, elemózsiát, illetve a sznorkel felszerelésed, ha a tenger mélyét kutatnád a saját felszereléseddel.

Privát hajó csak neked egy saját kapitánnyal, saját ritmusban, távol a tömegtől. Mindezt a elképesztően jó ár-érték arányban. Próbáld ki és légy gazdagabb egy igazi krétai kalanddal.


*Programszervező és szolgáltató: Notos Mare Marine Adventures (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs (Utazási iroda engedélyszám: 1041E70000436801) kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.