Minibuszos szafari Rethymnotól délre

Egy kirándulás, ami Kréta színe javát magában foglalja, ami Kréta kevésbé turistás, ám annál érintetlenebb célpontjait veszi sorra, és amelyet eredetiben, biztosan nem találsz meg más iroda kínálatában.

Rethymnotól délre, minibusszal indulsz útnak a szállásodtól, ahonnan eljutsz Kréta egyik híres mesterséges-tavához, majd betekintést nyersz egy kevésbé ismert krétai szurdok (Saint Antonios) természeti szépségébe, ahol a sziklába épített kis templomtól garantáltan neked is leesik az állad.

szurdok-kreta

Saint Antonios szurdok, ahol egy sziklába épített templom is vár

Mindeközben nem hagyod ki azokat a tradicionális falvakat sem, amik Kréta igazi arcát mutatják. Lőhetsz majd képeket a kávézók teraszán pihenő tipikus görög úriemberekről (Ha épp nem sziesztáznak és megengedik), de a térség legmagasabb pontjáról a sziget északi, és déli felébe, csak úgy mint a legmagasabb csúcsra is elláthatsz majd.

Kapsz egy 40 perces idegenvezetést egy botanikus kertben, hogy a krétai növényvilág se álljon ezután távol tőled és, hogy akár gyógyító erejét te is fel tudd a későbbikben használni, valamint első kézből ízlelhetsz meg egy olyan gyógyteát, amit tényleg csak a krétai természetnek köszönhetsz majd meg.

spili-oroszlanos-szokokut

Az oroszlános kútból folyik a Lefka Ori hegységből érkező friss édes víz. Érdemes megkóstolni!

Ebben a túrában látogatást teszel majd az oroszlános kútról ismert faluban, Spiliben és az ottani Folklore Múzeum is biztos lehetsz benne, hogy tartogat majd számodra meglepetéseket.

Lesz időd egy kávéra, és, ha eléggé feltankoltál, napodat a busszal a Kourtaliotis-szurdokon átkelve a híres déli Plakias-strandon zárhatod.

kourtaliotis-szurdok-ut

Mesebeli út a szurdokban

Mely napokon indul a minibuszos szafari krétán?

Hétfő (Várható indulás és visszaérkezés: 08:30-17:15)

Milyen nyelven indul a minibuszos szafari krétán?

Angol – Német (Magyar nyelvű kíséretre minimális magyar vendéglétszám esetén van lehetőség. Garantált magyar nyelvű kirándulásért foglald a programot privát kirándulásként.)

Honnan indul a minibuszos szafari?

Rethymno és környékéről

Mennyibe kerül a minibuszos szafari?

30 € / fő (Az ár tartalmazza a 24 % adót, csoportkísérőt, valamint transzfert a szálláshelyedről és vissza)

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruha, sportcipő/kényelmes cipő, kalap/baseball sapka, naptej, útravaló elemózsia (de a busz több szünetet is fog tartani, ahol lesz lehetőséged vásárolni)

A program hetente csak egyszer indul, minibusszal és más irodánál nem is foglalható, így az esély, hogy a helyek gyorsan elfogynak igen magas, ezért érdemes időben foglalnod.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Ne maradj le te sem a Minibuszos szafariról.

 

Programszervező és szolgáltató: Checkincreta Travel Agency (A program és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, szállást, autó/motorbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.