Seitan Limania Privát kirándulás a Sátán Kikötőjéhez

Elég kiváltságosnak éreznéd magad, ha azt mondanám Kréta egyik legelbűvölőbb strandján ezentúl nem kell osztoznod senkivel? Élveznéd, ha végre valaki olyan programot szervezne neked a nyaralásra, ami túlmutat a megszokott katalógus ajánlatokon és olyan öblökbe visz, amiket autóval, vagy gyalogoson izzasztó kihívás lenne megközelíteni?Privát hajókirándulás Krétán. Ez kell neked.

Figyelj, mert egy szívdobogtató krétai kalandot hoztam neked, amivel az egész családot leveheted a lábáról. Tömegmentes élmény strandszomszéd nélkül a nyakadon, és verejték nélkül a homlokodon.

Seitan Limani-Kreta

Seitan Limani – A Sátán kikötője

Szolgáltatásmegjelenítés*

Fedezd fel Seitan Limania-t és az Akrotiri-félsziget többi csodáját egy privát hajókirándulás keretében

8 órás, egész napos program: Chania – Macherida – Stavros – Seitan Limania – Marathi – Chania

  • Chania kikötőjéből indulsz az Akrotiri-félsziget felfedezésére a reggeli órákban
  • Első megállód a kis eldugott, homokos partos ékszerdoboz, Macherida lesz, ami a kardliliomról kapta nevét, ami tavasszal a strand mögött borítja be a tájat
  • Innen a szintén homokos Stavros strandra hajózol, és akár te is táncra perdülhetsz azon a parton, ahol Anthony Quinn tette a Zorbász, a görög című nagysikerű filmben
  • Innen már csak egy ugrás, és Seitan Limanian találod magad, a strandon, ami türkizkék színével, a szemnek szinte hihetetlen látványával Kréta egyik legnépszerűbb strandjai közé nőtte ki magát az utóbbi években
  • Nem messze innen, megérkezel Marathi strandjára, ami a térség egyik legkellemesebb helye, hogy nyugodtan elfogyassz egy könnyű ebédet, mielőtt ismét nekilendülsz hajóddal Chania kikötőjébe. (Ha szerencsés vagy, útközben akár még teknősöket is láthatsz.)
Macherida Kréta kirándulás

Macherida titokzatos öble

Legyen egy saját hajód kapitánnyal egy napra

MIKOR INDULSZ ÉS MEDDIG TART A privát HAJÓKIRÁNDULÁS?

Várható indulás és visszaérkezés Chania kikötőből Chania kikötőbe: 10:00-18:00

FélNAPOS SEITAN LIMANIA KIRÁNDULÁSÉR KATTINTS IDE

MILYEN Hajóval mehetsz erre a kirándulásra és Melyik mennyibe kerül?

(Kattints a hajó nevére, hogy lásd a képét)

A fenti árak tartalmazzák: kapitány, üzemanyag, üdítő, víz és sör a fedélzeten, fingerfood (vendégváró falatkák).

Az árak nem tartalmazzák a transzfert a kikötőbe és vissza, idegenvezetést, egyéb alkoholos italt és extra étkezést.

Stavros Zorbas Kréta kirándulás

Stavros, ahol Zorbas is táncolt

Marathi Kréta kirándulás

Marathi – A kis ékszerdoboz az Akrotiri-félszigeten

Seitan Limania Kréta kirándulás

Seitan Limania és a hajód fentről

Mit ne hagyj otthon?

Fürdőruhát, törölközőt, napvédő felszerelést, és egy kardigánt, vagy dzsekit, ami szeles időjárás esetén jó szolgálatot tehet, illetve a sznorkel felszerelésed, ha a tenger mélyét kutatnád a saját felszereléseddel.

Nézd, ezeket a partokat nem minden Krétára utazó láthatja, pláne nem privát hajón, saját kapitánnyal, saját ritmusban, távol a tömegtől, éppen ezért, ha úgy érzed, ezt a kalandot neked találták ki, ne habozz kipróbálni.

Töltsd ki az alábbi űrlapot (vagy küldj egy e-mailt a travelkollazs@gmail.com címre), írd meg az igényeid (a lentiek szerint) és küldöm a részleteket.

Hajrá! Csapj le az élményre.

Ne feledd!
Last minute, utolsó pillanatos foglalásokra lehetőséget biztosítani sajnos nem tudok.

 

*Programszervező és szolgáltató: Notos Mare Marine Adventures (A program- és árváltozás jogát fenntartjuk.)
A Travel Kollázs kizárólag saját tapasztalatok alapján ajánl kirándulást, transzfert, autóbérlést és egyéb utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A blog és tulajdonosának ajánlattételei nem minősülnek értékesítői tevékenységnek. Az utazó kizárólag a szolgáltatóval köt megállapodást, szerződést, abban az esetben, ha annak ajánlatát elfogadja. Az utazó kizárólag a szolgáltató részére köteles az ajánlatokban szereplő összeget megfizetni és annak ellenértékét a szolgáltató köteles teljesíteni. A blogon megjelölt szolgáltatásokért a blog szerzője kompenzációt, vagy kedvezményes szolgáltatásokat kaphat, ez azonban nem befolyásolja az utazónak ajánlott árakat. Amennyiben az utazónak bármilyen kifogása merül fel a szolgáltatás teljesítését illetően, azt köteles a szolgáltatónak jelezni és panaszát közvetlenül vele rendezni.