Angol nyelvtanulás utazás

Angol nyelvtanulás – 2 módszer, hogy neked is szórakozás legyen

Ugye milyen szörnyű érzés, amikor utazás közben bizonytalan vagy hiányos angol nyelvtudásod miatt? Amikor attól félsz, az étteremben nem tudod majd kifejezni magad, a szálloda recepcióját meg inkább meg sem közelítenéd?Emlékszel még, amikor az iskolában a hátad közepére kívántad a nyelvórákat? Úgy érezted hiába szenvedsz, a hallottak nagy részét sosem fogod hasznosítani?

Angol nyelvtanulás? Könyörgöm, csak egy kicsit felejtsd el az anyanyelved

De miért volt ennyire kínkeserves nyelvet tanulni? És miért bizonyosodik be egy-egy külföldi utazáson, hogy tényleg nem sok értelme volt a szótár füzetet a párnád alá bújtatni?

Angol nyelvtanulás

Amikor a nyelvtanulás rémálom…

A válasz egyszerű: Gondolj csak bele!

Egy kisgyermek, hogyan tanul meg beszélni? Mindenféle nyelvtani szerkezettel tömik a fejét, majd várják, hogy megszólaljon?

Vagy inkább érthetően kommunikálnak hozzá, ami által egy idő után már szavakat, mondatokat tud visszaismételni?

Naná, hogy az utóbbi…és nincs ez másként felnőtt korban sem.

Nem kell, hogy egy adott nyelvet az anyanyelveden magyarázzanak…bőven elég, ha a tanulandó nyelven, érthető információk kúsznak a memóriádba.

Angol nyelvtanulás külföldön

Felejtsd el a szokásos nyelvtanulást

Angol nyelvtanulás, mintha gyerekjáték lenne

Szeretnéd, ha Te is legalább egy fokkal könnyebben vennéd a nyelvi akadályokat és rövid idő alatt magabiztos angol nyelvhasználóvá válnál?

Kíváncsi vagy, melyik az a két módszer, amivel majdnem a nulláról turbózom fel angol nyelvtudásom úgy, hogy közben még élvezem is, amit csinálok? Figyelj, mert a következő tippeket neked is érdemes kipróbálnod.1. Online Angol nyelvtanulás – Beszéljangolul.com

Online nyelvoktatás? Nem hiszel benne? Pedig működik. Jobban, mint azt valaha gondoltad. A tananyagokkal kizárólag angolul sajátíthatod el az angolt.

Angol nyelvtanulás Máltan

Angol nyelvtanulás kizárólag angol nyelven? Nálad is működni fog.

Hogyan? Semmilyen magyarázat az anyanyelvemen?

De nem ám!

A videók, a képek, az illusztrációk és Lados Olivér gesztikulációi mellett, te sem mehetsz el anélkül, hogy megértenéd, amit mond, mindezt úgy, hogy még egy szótárt sem kell a kezedbe venned.2. Angol nyelvtanulás Külföldön-Máltai nyelviskola

Mivel a Maltalingua nyelviskola angol nyelvtanfolyamát az elkövetkezendő hetekben fogom kipróbálni, ezért valódi tapasztalatról csak később tudok nyilatkozni.

De mondd csak, hol máshol, ha nem egy külföldi környezetben építhetnéd fel leginkább angol nyelvtudásod?

Ne értsd félre! A külföldi munkával, vagy éppen egy egyszerű utazással is magadra szedhetsz némi új tudást, de egy nyelviskola biztosít arról is, hogy a megszerzett ismeret helyes, érthető és használható legyen.

Amellett, hogy szintén senki nem fogja az anyanyelveden elmagyarázni a tanulnivalót, külföldi csoporttársaid is motiválnak, hogy már rögtön a szünetekben elkezd az órákon hallottak hasznosítását.És, hogy miért éppen egy máltai nyelviskola?

Napfény, közelség, árak.

Részt vehetnél egy amerikai nyelvtanfolyamon is, de ahhoz kicsit szélesebbre kellene nyitnod a pénztárcád. Vagy választhatnád az Egyesült Királyságot is, ha mindenáron ki akarnád hagyni a kellemes mediterrán klímát és inkább egy hűvösebb helyen múlatnád napjaid.

Comino Blue Lagoon

Málta csodálatos hely és a cominoi Blue Lagoon színei téged is ámulatba ejtenek

Akárhogy is nézzük, Málta ideális célpont és neked is garantálja, hogy szórakozva tanulj nyelvet.

Délelőtt órák, délután meg a tengerparton sütteted a hasad, vagy bejárod a lovagok szigetének megannyi emlékét, miközben nem győzöd alkalmazni a nyelviskolában rád ragadt kifejezéseket.

Azért ez önmagában is elég jól hangzik, nem?

Málta Blue Grotto

Málta-Blue Grotto a Panoráma kilátóból fotózva

Kíváncsi vagy, milyen valódi tapasztalatokkal térek majd haza a Maltalingua nyelviskolából, és milyen lesz egy máltai utazást a nyelvtanulással összekötni?

Kövesd Facebook oldalam és ne maradj le a legújabb képekről, videókról, beszámolóimról.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .