Autóbérlés Görögország

Autóbérlés Görögország-Könnyebben megy, mint gondolnád

Te is autót bérelnél nyáron a görögöknél? Könnyebb dolgod lesz, mint más országban és még a hitelkártyád is otthon hagyhatod.Autóbérlés Görögország-Egyszerű, mint az egyszeregy

A görögök mentalitásáról, lazaságáról már ezeregy említést tettem és csak úgy, mint sok mást, a görögök az autóbérlést, vagy éppen motorbérlést sem veszik véresen komolyan.

Zakynthos autóbérlés

Bár nem én vezettem, jó kis autót béreltünk Zakynthoson

Míg más országokban megszokott, hogy hitelkártya zárolás nélkül eszük ágában sincs járművet adni a popsid alá, addig a görögöknél egy fokkal ez is egyszerűbben működik.

Kréta autóbérlés

Krétán is mindenki autót bérel

Vannak nevesebb kölcsönzők Görögországban is, és ők természetesen kizárólag hitelkártya zárolás fejében hajlandók néhány napra autót, vagy motort biztosítani, azonban ha neked ilyened nincs, akkor sem kell pánikba esned és lemondanod a vezetés élményéről a csodás görög tengerpartok között.

BÉRELJ AUTÓT, MOTORT, QUADOT KRÉTÁN MAGYAR ASSZISZTENCIÁVAL. KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT.
Zakynthos autóval

Egy görögországi autóbérléssel könnyebb a közlekedés

Autóbérlés hitelkártya nélkül Görögországban

Zakynthoson, és Santorinin is volt szerencsém robogó, autó és quad kölcsönzésre. Minden esetben 100 %-os készpénzfizetést preferáltak görög barátaink, bankkártyának/hitelkártyának pedig nyoma sem volt az egész tranzakció alatt.

Santorini quad bérlés

Akár quadot is bérelhetsz, mint ahogy én tettem Santorinin

Bár az autóra a teljes körű, mindenre kiterjedő biztosítás egyébként is 0 %-os önerő megtérítését feltételezte, ha bármi történik a járművel, a motor és quad esetében ilyenfajta biztosítás kötésére lehetőség sem volt. Ez azt jelenti, hogy ha például figyelmetlenségem miatt egy bokorban landoltam volna a quadommal Santorinin, x €-t garantáltan követeltek volna tőlem a quad összetöréséért.

BÉRELJ AUTÓT, MOTORT, QUADOT KRÉTÁN MAGYAR ASSZISZTENCIÁVAL. KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT.
Autóbérlés Zakynthos

Ezt az autót egy kis autó áráért kaptuk meg jóval az eredeti ára alatt

Más országokban sokkal szigorúbban veszik a kölcsönzést és éppen az ilyen helyzetek miatt zárolnak több száz eurós összegeket a kártyádról, amit sok esetben csak jóval azután szabadítanak fel és tesznek számodra használhatóvá, miután hazajöttél nyaralásodról.

Zakynthos motorbérlés

Görögországban a motorbérlés is egyszerű

Nyilván nem véletlen, hogy a görögök gazdasági helyzetük miatt minden alkalmat megragadnak, hogy kézzel fogható bevételhez jussanak, mindenesetre ez a turisták szemszögéből egy igen előnyös alternatíva is lehet.

Poggyász információk-kézi poggyász, feladott poggyász

Könnyítsd meg utazásod. Pakolj be egyszerűen a bőröndbe.

De azért légy résen, amikor autót bérelsz görögországban!

Jól teszed, ha figyelmes vagy, és ha már nem a nagyobb cégeket, hanem egy helyi autókölcsönzőt választasz, akkor néhány fórumon tájékozódsz előzetesen. Így elkerülheted, hogy szélhámosokba fuss és tönkre tedd egész nyaralásod.

BÉRELJ AUTÓT, MOTORT, QUADOT KRÉTÁN MAGYAR ASSZISZTENCIÁVAL. KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT.

Szeretnél a jövőben is hasznos információkkal gazdagodni utazásodhoz? Kövesd Facebook oldalamat és ne maradj le semmiről.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .